+380679286000

Carbon Clean - компанія по ремонту, обслуговуванню авто і чистці фільтрів №1 у Львові!

Ваше авто буде Вам вдячне з обслуговуванням від Carbon Clean!

Про нас

Логотип компанії по чистці фільтрів "Carbon Clean"

Ми є єдиним прямим дистриб’ютором бренду Carbon Clean в Україні зі статусом ЕКСКЛЮЗИВ, що означає, що ми надаємо найвищі стандарти обслуговування нашим клієнтам .
Ми продаємо та постачаємо професійне обладнання з новітніми рішеннями, які забезпечують швидку окупність інвестицій. Ми працюємо в основному в секторі очисних пристроїв DPF / FAP, очищення деталей а також активно розбудовуємо внутрішню національну мережу послуг по очистці двигунів воднем .
Carbon Clean відрізняють не тільки доступні ціни на продукцію, а й повний догляд після придбання обладнання , обслуговування та приналежність до бренду Carbon Clean.

Двигун – серце автомобіля, що б’ється

Відкладення вуглецю схожі на накопичення холестерину в артеріях. Обидва можуть бути проблематичними. Подібно до того, як холестерин блокує приплив крові до серця, з часом накопичуються вуглецеві відкладення, блокуючи повітря та паливо та пошкоджуючи життєво важливі частини двигуна. Наші працівники завдяки професіональному обладнанню очищають двигун від вуглекислого нагару. Зв’яжіться з нами зараз, щоб провести очищення, і не дозволяйте вуглецю зіпсувати Ваш двигун!

Дослідження та розвиток

Carbon Clean LTD — це компанія, яка пишається своїми якісними дослідженнями та розробками, зберігаючи найвищий рівень у наданні нових та інноваційних продуктів в автомобільній промисловості. Ми постійно розвиваємось і розробляємо найбільш ефективні, екологічно чисті та технологічно передові продукти.

Illustration

Оригінальні рішення

Illustration

РЕКОМЕНДОВАНО ДЛЯ:

CC-14:
Ідеально підходить для всіх менших двигунів!

CC-16:
Ідеально підходить для середніх і великих двигунів!

CC-18:
Рішення для всіх великих двигунів внутрішнього згоряння!

Illustration

ПЕРЕВАГИ РЕГЕНЕРАЦІЇ DPF:

Зменшує викиди вихлопних газів
Покращує продуктивність двигуна
Він вирівнює компресію
Подовжує термін служби двигуна
Зменшує витрату масла
Зменшує горіння

Illustration

7 ПЕРЕВАГ ОЧИЩЕННЯ ДЕТАЛЕЙ:

Видаляє нагарЗменшує викиди вихлопних газівВідновлює потужність двигунаОптимізує ефективність згорянняПідвищує продуктивність двигунаЗменшує витрату маслаЗбільшує термін служби масла

Ми екологічні

Сучасні технології постійно вдосконалюються. Carbon Clean є екологічним лідером у цій галузі. Усі наші продукти допомагають зменшити викиди забруднюючих речовин транспортними засобами. Наші продукти необхідні для захисту нашої дорогоцінної планети та збереження її зеленою . У нас лише одна планета, і важливо, щоб кожна компанія сьогодні, особливо в автомобільній промисловості, брала на себе відповідальність за свою частку надмірних викидів вуглецю та шкоду, яку вони завдають нашому повітрю, а також відповідальність за глобальне потепління.

Illustration

Чи окупається?

Сучасні патенти роблять методи Carbon Clean набагато безпечнішими для видалення вуглецевих відкладень порівняно з компаніями-конкурентами. Ми маємо багато сертифікатів, що підтверджують нашу ефективність, але найкращим показником нашого професіоналізму є задоволений клієнт, який повертається. Важливим фактом є те, що завдяки нашим послугам знижується витрата палива Вашим автомобілем. Ознайомтеся з нашим повним спектром послуг і запишіться на прийом вже сьогодні!

Регулярне використання нашої технології

Audi під'єднана до апарата по чистці фільтрвів

Carbon Clean чудово підходить для усунення багатьох проблем двигуна, але найкращим способом лікування є профілактика. Використання Carbon Clean на Вашому автомобілі, як частина регулярного обслуговування та технічного обслуговування, гарантує безперебійну роботу та благополуччя як Вашого двигуна, так і решти внутрішньої системи Вашого автомобіля. Уникайте витрат на дорогі запчастини, зменшуйте рахунки та невдалі тести на викиди, зберігаючи низькі накопичення вуглецю в двигуні Вашого автомобіля!

Усі наші продукти мають сертифікат CE

позначка якості CE

Це означає, що всі продукти Carbon Clean мають сертифікат CE для безпечного продажу в ЄС і в усьому світі. Маркування CE на продукті є декларацією виробника про те, що продукт відповідає основним вимогам відповідного європейського законодавства, щодо охорони здоров’я, безпеки та навколишнього середовища.

Made with