Скупка каталізаторів

Demi Motors Recycling

Demi motors
Залиште заявку на прорахунок вартості заміни Вашого каталізатора!

Чимало автомобілістів після довгих років експлуатації транспортного засобу помічають, що мають в гаражі велику кількість відпрацьованих деталей. Не виняток становлять автомобільні каталізатори. Скупка каталізаторів – основна послуга, яку ми пропонуємо клієнтам. Адже з часом ці деталі можуть почати випромінювати токсичні та небезпечні для Вас та Вашої родини речовини.

Однак, не поспішайте швидко позбуватися цих елементів, оскільки відпрацьовані каталізатори мають у своїй структурі частини платини. Скупка каталізаторів – сервіс, який існує спеціально для вирішення таких проблем. Найкращим рішенням буде продати їх компанії “Demi Motors” та заробити на цьому непогані гроші.

Слід також відзначити, що видобувати ці елементи власними силами не варто, цей процес небезпечний для здоров’я та майже неможливий в домашніх умовах.

 

Здайте свій каталізатор і заробляйте на цьому!
Скільки може вартувати мій каталізатор?
від 0$ до  800$
Скупка каталізаторів
Скупка каталізаторів

Прийом  каталізаторів

Наш сервіс «Demi Motors Recycling» займається скупкою б/у каталізаторів, як автомобільних, так і промислових.

Вчасно здати каталізатор означає не тільки вберегти власну родину від проблем зі здоров’ям, прибрати давно використані деталі зі свого гаража, але й при цьому добре заробити.

Ми здійснюємо скупку автомобільних каталізаторів та сажевих фільтрів різноманітних видів та моделей по всій Україні.

Наш сервіс максимально розрахований на клієнта, а тому щоб не їхати до нашого головного офісу, ми пропонуємо скористатися будь-якою службою доставки, доступною в Україні.

Якщо загальна вага каталізаторів, які Ви хочете здати перевищує 20 кілограмів, наш спеціаліст готовий виїхати прямо до Вас в будь-яку точку на карті України.

Одним з плюсів нашого сервісу є також, те що Ви працюєте з нами без посередників, що допомагає заощадити Ваші кошти.

Чому вигідно продати каталізатор нам?

Розповсюдженість автомобілів та технічних деталей до них щороку збільшується. На сьогодні майже кожна сім’я має у своєму користуванні власний транспортний засіб.

При такому стані речей щоразу збільшується кількість відпрацьованих деталей.

Не секрет, що скупка використаних каталізаторів є доволі розповсюдженим явищем. Однак, в залежності від Вашого місця проживання, продати каталізатор може стати для Вас значною проблемою.

Якщо Ви й знайдете покупця для них, відкритим залишається питання про його добросовісність. В свою чергу ми гарантуємо Вам:

Що ми приймаємо?

Однією з найпоширеніших проблем тих людей, які вирішили продати каталізатор, є те, що фізичні чи юридичні особи, які займаються скупкою каталізаторів, приймають лише певні види.

Це пояснюється тим, що деякі моделі мають у своїй структурі більшу кількість платинових елементів.

Ми вважаємо подібні дії неприпустимими. Тому, щоб знайти підхід до кожного клієнта та зробити співробітництво з нами комфортнішим, ми приймаємо:

сажеві фільтри всіх
наявних видів

каталізатори будь-яких моделей автомобілів

Demi motors
Залиште заявку на прорахунок вартості заміни Вашого каталізатора!

З яких авто приймаємо каталізатори?

Audi

Citroen

Dodge

Fiat

Ford

Honda

BMW

Hyundai

Infiniti

Jeep

Kia

Lexus

Mazda

Mercedes

Mitsubishi

Nissan

Opel

Peugeot

Porsche

Rover

Renault

Skoda

Smart

Subaru

Suzuki

Toyota

VW

Volvo

Chevrolet

Cadillac

Demi motors

Не знайшли  своєї марки авто?

Не проблема! Залишайте контакти і ми розглянемо каталізатор від Вашого авто.

Якщо Ви маєте використанні автомобільні чи промислові каталізатори, а також сажеві фільтри незалежно від їх типу чи моделі, це гарний шанс непогано заробити.

В цій справі Вам допоможуть тільки чесні та надійні сервіси скупки каталізаторів. Ми співпрацюємо, як з окремими приватними особами, так і з великими підприємствами.

Професійна консультація, ретельна оцінка від спеціалістів на власному СТО, а також максимально вигідна ціна каталізатора – це те, що Ви отримаєте, співпрацюючи з нами.

Скоріше заповнюйте онлайн-форму на нашому сайті, або телефонуйте нам і ми впевнені, що Ви залишитесь задоволені!

Скупка
Продаж