Вхід | Реєстрація
vartua.com » Підприємства
Текстон-Україна

Текстон-Україна

Додано : 19-11-2015  |  Переглядів : 1277
Польський виробник нетканого текстилю Texton здійснює виробництво таких власних широковідомих товарних брендів як: спанбонд Texfil, синтепон Loftex, синтепух Boltex, агроволокно Plantex, войлок Suptex, синтетичні вати Siltex, ізоляційні мембрани Izolax, медичні одноразові товари Higienax і ін.

Купити дану продукцію в Україні можна у дочірньої компанії Текстон Україна (Texton Ukraine).

Фірма заснована в квітні 1992 року як товариство Texpol з польським капіталом. Діяльність фірми покликана була забезпечити потреби ринку меблевого виробництва, що розвивався і не мав відповідного забезпечення матеріалами.

Нашою метою було введення в дію сучасного виробництва нетканих волокно-матеріалів що відповідають запитам світового ринку. Це були високопухкі неткані волокно-матеріали одержані методом так званого сухого склеювання Термобондінгу.

Ця технологія надала поліестерним волокно-матеріалам властивості, які призвели до витіснення з ринку застарілих матеріалів для виробництва м'яких меблів, в тому числі латексних волокно-матеріалів. Знання, отримані завдяки довготривалим дослідженням і досвіду, дозволяють виготовляти неткані волокно-матеріали з модельованим ступенем пружності, змінної товщини і пухкості.
Волокно-матеріали, що виробляються на наших лініях є важкогорючими, в підтвердження чого є наявність сертифікатів, отриманих нами від британського інституту FIRA. 1995 рік це зміна назви фірми на Texton, подальші інвестиції, розширення масштабів виробництва і асортименту.

В 1999 році було запущено сучасну лінію виробництва плоских волокно-матеріалів типу спунбонд. Ці вироби використовуються в меблевому виробництві, зокрема на поверхневі оббивочні покриття, покриття подушок, підкладок, пружинні покриття. Ми також виробляємо широку гаму волокно-матеріалів спунбонд для виготовлення санітарних виробів, сумок, упаковок, для будівничого використання, а також агро і гео- волокно-матеріалів.

У міру розвитку компанії і створення разом з фірмою Creative Web групи "Polskie Wlokniny" систематично покращуємо якість нашої продукції. Ми досягаємо цього за рахунок впровадження нових технологій і нових систем управління. Завдяки цьому можемо впоратися з високими вимогами наших давніх клієнтів, і готові до співпраці з новими партнерами.

Процес виробництва нетканих матеріалів Texton різний в залежності від виробу. Повністю автоматизований процес виробництва контролюється комп'ютерною системою. Він був розроблений таким чином, щоб забезпечити максимальну гнучкість виробництва, змінюючи багато параметрів продукту, у тому числі і сировини, що використовується.

Наша продукція виробляється без утворення шкідливих стічних вод, не отруюючи повітря при чому майже немає побічних відходів. Якість процесу підтверджено численними сертифікатами.

Плоскі неткані матеріали

Неткані матеріали виробляються з 100% поліпропіленового полімеру з використанням технології спанбонд. Суть цієї технології полягає в отриманні в короткому виробничому процесі плоского текстильного продукту з характеристиками, аналогічними тканинам, але за набагато нижчою ціною.

Високопухкі неткані матеріали

Високопухкі неткані матеріали виготовлені з 100% поліефірного волокна, методом сухого склеювання, так званого Термобондінгу.

Склеювання виходить шляхом теплової обробки двокомпонентних волокон, де надтоплені поверхні створюють надійний зв'язок між волокнами. Отримане в цей спосіб сполучення гарантує високу міцність, зносостійкість і рівномірність. Продукти, отримані від цієї технології, характеризуються:
- великою пухкістю
- пружністю
- однорідністю склеєнь по всій площині
Наш методи виробництва, а також сировина дає можливість отримати важкопальні вироби відповідно до вимог FIRA.

Кулькові волокна Boltex
Виготовляються в процесі механічного і пневматичного скручення перетворюючи в сталі форми.

Підкладкові волокно-матеріали Suptex

Підкладкові волокно-матеріали виробляються з 100% поліестерового полімеру методом проколювання і склеювання. Особливістю цієї технології є отримання в короткому процесі продукції плоского текстильного виробу, що володіє властивостями наближеними до технічних тканин.
Реклама:
524 . 9010 . 48054955