Вхід | Реєстрація
vartua.com » Підприємства
Імпреза ТМ

Імпреза ТМ

Додано : 11-07-2016  |  Переглядів : 1065
Імпреза® — зареєстрована торгова марка України з 2000 року.

Протягом усієї історії діяльності ми впевнено займаємо перші позиції у різноманітних рейтингах виробників текстильної галузі України.

Наша продукція — ковдри з антиалергійним вовняним, ватним та ватиновим наповнювачами; подушки; наматрацники; постільні комплекти; покривала; матраци, наповнені органічними та штучними волокнами.

Ми виробляємо та пропонуємо чесану овечу вовну (в т.ч. гранульовану), синтепони в асортименті, холофайбер, ватин та відновлену волокняну суміш органічних та штучних волокон.

Надаємо послуги з декоративного прошивання тканин шириною до 3,3 м.

Володіючи багаторічним досвідом та потужною виробничою базою, наш професійний колектив гарантує якісне та оперативне виконання замовлення будь-якого об'єму та складності у погоджені терміни з гарантіями виробника.

Для виготовлення нашої продукції ми ретельно відбираємо якісні тканини та волокна, уважно слідкуємо за тенденціями ринку в галузі текстильного виробництва.

Продукція торгової марки Імпреза® виготовляється на сучасному високотехнологічному обладнанні відомих європейських виробників.

Весь асортимент використовуваних для нашого виробництва наповнювачів виготовляємо на власних виробничих потужностях.

Такий комплексний підхід в поєднанні з багаторічним досвідом спеціалістів нашої компанії та багаторівневим контролем виробничого процесу дає гарантію якості кожної одиниці виробленої нами продукції.

Ковдри бавовняні, ватні і синтетичні, дорослі і дитячі. Виробництво.
Постільна білизна. Виробництво.
Подушки (гранульоване волокно), матраци ватні. Виробництво.
Синтепон термоскріплений. Виробництво.
Синтепух (в т.ч.гранульований).Виробництво.
Вата відновлена.
Ветош (ганчірки).
Послуги з прошивання тканин з синтепоном.
Виробництво ватину.
Закупляємо швейні обрізки.
Реклама:
1216 . 20451 . 48265196