Вхід | Реєстрація
vartua.com » Підприємства
Леоблу, ТзОВ

Леоблу, ТзОВ

Додано : 22-07-2016  |  Переглядів : 1749
Ми - українське підприємство "Леоблу", яке займається імпортом та продажем рідини для каталізаторів NOXy Adblue для вантажівок та легкових автомобілів, моторних та промислових мастил німецької фірми REKTOL, антифризів та омивачів, єврокубів 1200л, 1000л, 800л, 600л, пластикових бочок 200л, "крафтових" картонних єврокубів із ПЕ вкладками 1000л з харчовими та спеціальними докусками.

Для клієнтів ми пропонуємо виключно якісну рідину Adblue будь-якої ємкості (10л, 20 л, 200л, 1000 л). Цей високоочищений розчин карбаміду використовується у якості додаткової робочої рідини у дизельних двигунах стандарту EURO 5 / EURO 6 легкових та вантажних автомобілів, оснащених системою SCR (Selective Catalytic Reduction). Ми регулярно проводимо акції, за умовами яких Ви можете купити Adblue польського виробництва за значно нижчою ціною.
Також у нашому каталозі є омивач автомобільного скла українського виробництва. Омивач виготовлений на сучасній синтетичній основі, має дуже приємний запах і чудові миючі властивості. Не взаємодіє із лако-фарбовим покриттям та захищає гумові очисники.

Ще Ви можете купити в нас єврокуб б/у. Він має нижчу ціну, проте гарну якість, яка не втратилася при користуванні. Навіть після багатьох перевезень вертикальні і горизонтальні труби не роз'єднуються, а кожне хрестоподібне з'єднання надійно утримується внутрішнім зварним швом.

Наші товари є необхідними транспортним фірмам, агрофірмам, водоканалам, фермерським господарствам та ін.
Ми пропонуємо товар, який завжди є в наявності на складі. Купити товари можна як оптом, так і в роздріб. Доставку здійснюємо у будь-яке місто України. Оплатити товар можна безготівковим способом.

Для того, щоб дізнатися більше про нашу компанію, телефонуйте за контактним номером телефону +38 (067) 6741504 Ольга Сиротюк.

Ми працюємо для ВАС.

Каталог товарів підприємства представлений такими товарами як:
• рідина для каталізаторів Adblue;
• моторні та промислові мастила німецької фірми REKTOL;
• єврокуби б/в.

Антифризи, гальмівні та інші спецрідини
Автохімія, автокосметика
Видувна споживча тара
Автомастила
Єврокуб
Антифризи та тосоли
Реклама:
1379 . 11213 . 48278241