Вхід | Реєстрація
vartua.com » Підприємства
Західна ліфтова корпорація (ЗЛК), ПП

Західна ліфтова корпорація (ЗЛК), ПП

Додано : 14-12-2016  |  Переглядів : 844
ПП «Західна ліфтова корпорація» («ЗЛК») – заснована у м. Львові.

ПП «ЗЛК» працює на ліфтовому ринку України по поставці, монтажу та сервісному забезпеченню ліфтового обладнання, екскалаторів та траволаторів. Ми встановлюємо лише сертифіковане та якісне обладнання від 8-ми європейських виробників ліфтового обладнання (KLEEMANN, DOPPLER, ORONA, RERMAN, VESTNER, BKG, SKG, TRESA) та 2-х виробників з Туреччини (VITAL, SANEL).

На сьогоднішній день наше обладнання встановлено і успішно працює практично по всій території України, в обласних центрах: Львів, Тернопіль, Ужгород, Харків, Одеса, Кременчук, Рівне, Чернівці, Черкаси, Хмельницький, Кіровоград та Київ; районах: Закарпатська обл. – м. Хуст, м. Виноградів, м. Берегове, м. Тячів; Львівська обл. – м. Трускавець, м. Дрогобич, м. Моршин, м. Городок, м. Кам’янка-Бузька; Волинська обл. – м. Ковель; Івано-Франківська обл. – м. Буковель; Миколаївська обл. – м. Коблево, а також в багатьох малих населених пунктах. Крім цього започатковано співпрацю з іншими областями.

Наша компанія пропонує «весь спектр» сучасного ліфтового обладнання. Пропонуємо розглянути технічні характеристики. Завдяки тісній співпраці з виробниками проводимо поставки ліфтовго обладнання з різним типом приводу (електричні з верхнім машинним відділенням, електричні без машинного відділення, гідравлічного типу), маловантажних, кухонних ліфтів та платформ, а також поставляємо спеціальні гаражні ліфти та паркувальні системи для автомобілів, встановлюємо ескалатори та траволатори різних модифікацій. Варто зазначити, що використання ліфтів без машинного відділення (MPL), де всі механізми розміщені лише в шахті ліфта є економічно вигідно, тому що немає необхідності у створенні надбудови над шахтою ліфта і додаткових підходів до неї.

Ми пропонуємо Замовникам ліфти та підйомники від 200 кг до 30 тонн. Крім цього нами напрацьовано поставки котеджних ліфтів з несучою метало-каркасною шахтою, які можуть бути розміщені як в середині будівлі, так і ззовні. Тобто, «приставні шахти», які при облицюванні склом (за бажанням замовника) і скляною кабіною прикрашають будівлю (ліфти панорамного типу). Такі скляні шахти органічно вписуються при розміщенні в міжсходовому просторі будівлі.

Нами зроблено постачання та монтаж унікальних ліфтів. Для прикладу, у ТРЦ «Вікторія Гарденс», наша компанія встановила 9 пасажирських ліфтів, в тому числі 2 панорамних – вантажопідйомністю 1600 кг, розраховано на 20 пасажирів, а також 4 ескалатори та 4 траволатори (виробник компанія KLEEMANN, SANEL).
У м. Черкаси встановлено унікальний вантажопасажирський ліфт на 2000 кг, висота підйому 123 м.

На запит Кабінету Міністрів України наша компанія поставила і ввела в експлуатацію два пасажирських ліфти П-630 (виробництва компанії ORONA, Іспанія) в будівлі Кабміну на вул. Грушевського, 12/2, м. Київ).

Цікавою пропозицією від ПП «Західна Ліфтова Корпорація» є ліфти різних розмірів для спроектованих, вже існуючих ліфтових шахт, що дуже важливо для забудовників та потенційних замовників. Кабіни ліфтів виготовляються під індивідуальний смак замовника, з вишуканим оздобленням із застосуванням натурального граніту, нержавіючих та інших матеріалів.

Відомі будівельні компанії міста Львова («СБ Груп», «Ріел», «Львівська мрія») та інших міст України вже скористалися нашими послугами по постачанню і монтажу якісних та надійних в роботі пасажирських ліфтів для багатоповерхівок, які на даний час встановлені та успішно працюють.

Ми пропонуємо свої послуги «під ключ» та надаємо гарантію від 24 до 36 місяців.
ПП «Західна Ліфтова Корпорація» запрошує до співпраці.
Реклама:
470 . 2149 . 48269177