Вхід | Реєстрація
vartua.com » Підприємства
CRH, СІАРЕЙЧ УКРАЇНА, ТОВ

CRH, СІАРЕЙЧ УКРАЇНА, ТОВ

Додано : 23-11-2017  |  Переглядів : 566
ХТО МИ Є

Група CRH є світовим лідером у галузі виробництва різноманітних будівельних матеріалів. Один з двох найбільших виробників будматеріалів у світі.
Утворена в 1970 році в Ірландії шляхом злиття двох провідних акціонерних компаній Cement Limited (створена в 1936 році) та Roadstone Limited (1949 р.).
На момент утворення компанія була єдиним виробником цементу в Ірландії та основним постачальником щебеню, асфальту і виробів з бетону.

З часу заснування й дотепер стратегічним прагненням компанії є бути відповідальним міжнародним лідером у галузі будівельних матеріалів, забезпечувати високі й стабільні доходи акціонерам, при цьому знижувати свою залежність від окремих ринків і досягати балансу завдяки покращеній географічній присутності й портфелю продуктів.

Це найбільша диверсифікована компанія, що розвивається у трьох основних напрямках:
• Виробництво промислових будматеріалів (Heavyside)
• Виробництво споживчих будматеріалів (Lightside)
• Дистрибуція будматеріалів.

Сьогодні компанія провадить свою діяльність у 31 країні світу у Північній Америці, Європі й Азії. На її 3900 підприємствах у всьому світі працює 89 тис. осіб.

За оцінками багатьох провідних міжнародних рейтингових агентств компанія CRH багаторазово отримувала визнання своєї діяльності у сфері сталого розвитку. Ось нещодавні приклади:

За результатами діяльності у грудні 2014 року CRH було включено до міжнародного рейтингу FTSE4Good index.
У 2014 році Компанію було знову внесено в інвестиційні реєстри Ethibel Sustainability Excellence Europe та Ethibel Sustainability Excellence Global тощо. www.crh.com

CRH у цифрах:
31 країна світу
3 900 підприємств
89 000 працівників
23,6 млрд євро виручки від продажів (2015 р.)

CRH в Україні є лідером цементного ринку та одним із лідерів будівельної галузі в цілому, адже володіє цементним та не-цементним бізнесами. Зокрема, до її складу входять три відомі українські цементні заводи:
• ПАТ «Подільський цемент» (м. Кам’янець-Подільський, Хмельницька область)
• ТОВ «Цемент» (м. Одеса)
• ПАТ «Миколаївцемент» (м. Миколаїв, Львівська область)

Таке вигідне географічне розташування підприємств на карті України дозволяє успішно продавати цементну продукцію практично по всій території України від заходу через Центральну Україну до сходу та з півдня на північ. Окрім цементних підприємств CRH представлена в Україні бетонними вузлами та заводами із виробництва залізо-бетонних виробів, а також кар’єрами із добування щебеню.

До не-цементного бізнесу належать такі підприємства:
• Група компаній «Полібетон™»
• ПАТ «Білоцерківський завод ЗБК»
• ПрАТ «Бехівський спеціалізований кар’єр»
Всього на підприємствах в Україні працює понад 1000 працівників.

Центральний офіс компанії знаходиться у м. Києві.

Наша місія та цінності

Компанія CRH — це довгостроковий та відповідальний партнер, який цінує і поважає своїх працівників, працівників підрядних організацій, клієнтів та партнерів, несе соціальну відповідальність перед суспільством та державою, застосовуючи найкращі світові практики ведення бізнесу.

Здоров’я та безпека

Безпека є основним пріоритетом групи CRH у всьому світі. Компанія відповідально дотримується законодавства та усіх правил галузі, аби постійно покращувати здоров’я та безпеку не лише своїх працівників, а й їх родин, друзів, клієнтів та партнерів.

Охорона навколишнього середовища та боротьба зі зміною клімату

Компанія дбає про навколишнє середовище, постійно інвестуючи в нове обладнання на підприємствах, таким чином не лише покращуючи та вдосконалюючи технологію власного виробництва, а й мінімізуючи шкідливі викиди від роботи підприємств у повітря (наприклад, перехід на сухий спосіб виробництва цементу на ПАТ «Подільський цемент»).

Група CRH докладає зусиль і до боротьби зі зміною клімату, а тому надає перевагу використанню залізничних шляхів замість автомобільних, повторному використанню відходів виробництва, використанню сировини та палива з нейтральним вмістом вуглецю.

Чесне ведення бізнесу

Компанія CRH проводить політику чесного бізнесу та абсолютної відповідності до законодавства, а також закликає усіх своїх партнерів дотримуватися корпоративного Кодексу ділової поведінки.

Розвиток людей

Компанія гарантує можливість розвитку та навчання усім без винятку працівникам, незалежно від віку, статі, релігійних вподобань тощо. Кожен має право навчатися і рости як особистість та професіонал у своїй галузі.

Орієнтація на клієнта

Першочергове завдання компанії у співпраці з людьми — це задоволення потреб клієнтів, орієнтація під потреби клієнтів. Основний принцип роботи: наші клієнти — це наші партнери, до яких ми повинні прислуховуватися, чути їх потреби та прагнути їх задовільнити. Завдяки цьому ми отримуємо вірних друзів на багато років.

Співпраця з громадами та іншими зацікавленими сторонами

Компанія CRH є невід'ємною частиною суспільства, в якому працює, а тому безперечно дотримується основних принципів корпоративної соціальної відповідальності та стабільно впроваджує різноманітні ініціативи в галузі безпеки й здоров’я, охорони навколишнього середовища та освіти.

Підприємства компанії CRH Україна, які є частиною міжнародної Групи CRH, поділяють і суворо дотримуються корпоративних керівних принципів ведення бізнесу й етичної поведінки.

CRH прагне співпрацювати з клієнтами, постачальниками, діловими партнерами, місцевими органами влади та громадами, акціонерами та працівниками, керуючись принципами стійкості, відповідальності та етичності, вибудовуючи міцні стосунки на основі довіри й опираючись на наші основоположні цінності: сумлінність, чесність та повагу до закону.

Всі принципи ведення бізнесу й етичної поведінки зібрані у єдиному Кодексі ділової поведінки.

Кодекс ділової поведінки стосується усіх працівників Компанії, які представляють її інтереси, виконуючи свої повсякденні обов’язки.
Реклама:
1135 . 18127 . 48262872