Вхід | Реєстрація
vartua.com » Підприємства
West Ukraine Motors, мотомайстерня у Львові

West Ukraine Motors, мотомайстерня у Львові

Додано : 04-12-2017  |  Переглядів : 310
Для когось мотоцикл — засіб для пересування, для когось — вияв статусу, а ще для когось — нестримне бажання душі до свободи.

В будь-якому випадку важливими факторами є надійність стального коня ну і звісно його зовнішність.

Ми захоплюємося і займаємося технікою вже багато років, особливий інтерес і любов є до мотоциклів. Це і привело до створення в 2010 році мотомайстерні.

На щастя інтерес до мотоциклів у Львові, і в Україні зростає, іх кількість стає більшою. Люди пересідають з «совко циклів» на японські, американські і інші досконаліші мотоцикли. Навіть старий, 20-ти літній японець може втерти носа своїм внукам по надійності, простоті обслуговування, невибагливості, не говорячи про радянський мотопром.

Ми любимо працювати з такими старими і новими апаратами. Вважаємо, що саме ці мотоцикли заслуговують на довге життя і цікаві перевтілення.

Виготовити нестандартну деталь, вмонтувати щось, чого «тут» не передбачено, переробити зовнішність чи технічну частину мотоцикла, реставрувати, тюнінгувати, додати фішку твому залізному другові – це завдання до душі нашій мото майстерні.

Поточний ремонт мотоциклів – друге і не менш важливе наше завдання.

Не відмовляємось ми і від ремонту квадроцикла та скутера, West Ukraine Motors допоможе Тобі підтримувати мотоцикл в належному стані, та втілити цікаві дизайнерські ідеї.
Реклама:
990 . 5644 . 48272672