Вхід | Реєстрація
vartua.com » Підприємства
Ресторан Лямур

Ресторан Лямур

Додано : 22-01-2018  |  Переглядів : 147
Ресторан «Лямур » в передмісті Львова запрошує гостей скуштувати смачні страви української, європейської та японської кухні в авторській подачі, відсвяткувати банкет (до 100 осіб) чи фуршет (до 200 осіб), провести час у сімейному колі — ресторан пропонує дитячі страви, а також організацію дитячих свят, з п'ятниці по неділю у закладі лунає жива музика, а приємна атмосфера створює відчуття домашнього затишку. Важлива інформація для автомобілістів: біля закладу є парковка під відеонаглядом, тож, завітавши «Лямур», за свою машину можете не хвилюватись.

Інтер'єр ресторану «Лямур» — це гармонійне поєднання кольорів та форм, простору та світла, комфорту та сервісу. Будь-яке свято пройде в цьому закладі якнайкраще і залишить тільки приємні спогади Вам та Вашим гостям.
Кухня ресторану зможе підкорити серце будь-якого гурмана: соковиті стейки з риби та м'яса, фарширована качка, корисні та смачні салати, легкі та солодкі десерти, м'ясне, рибне та сирне асорті в авторській подачі — шеф-кухар закладу творить справжні дива на тарілці!

Візит в ресторан «Лямур» наповнить Ваш день чимось смачним та приємним, адже тут завжди чекають на своїх гостей!
РЕСТОРАН «ЛЯМУР» — УСІ ДОРОГИ ВЕДУТЬ СЮДИ!
Реклама:
840 . 4940 . 48271968