Вхід | Реєстрація
vartua.com » Підприємства
Приватний гінекологічний кабінет Берегиня

Приватний гінекологічний кабінет Берегиня

Додано : 04-06-2018  |  Переглядів : 657
Вітаю Вас, дорогі жінки!

Сучасна жінка має бути впевненою, розумною, доглянутою і здатною поєднувати в собі все те, що від неї вимагає суспільство. Та, перш за все, вона має бути здоровою. Сьогодні, у шаленному вирі життя, жінка часто забуває піклуватись про своє жіноче здоров’я, не усвідомлюючи того, що воно є запорукою здоров’я всієї сім’ї.

Я, Андрейків Олена Олексіївна, – лікар акушер-гінеколог вищої категорії з багаторічним стажем, у своїй практиці часто зустрічаюсь з проблемою психологічної та емоційної неготовності жінок до пологів. Саме це спонукало мене до створення центру допологової та післяпологової підтримки жінок. Страхи, часто породжені міфами з інтернету та незнанням свого тіла, заважають нам почуватися впевнено.

Берегиня – це справжня, мудра, любляча мати і дружина. Саме жінка створює в родині мир, затишок, здоров’я і достаток. Кожна з нас є Берегинею домашнього вогнища, здоров’я та краси. Жінка-Берегиня любить, надихає, зцілює, дарує спокій і гармонію. Саме у Берегині шукали захисту від негараздів, просили справедливості і щасливого життя. Жінка, яка бере на себе відповідальність за націю, зберігає генетичну пам’ять поколінь, залишається вірним і надійним соратником і другом.

У медичному закладі «Берегиня» ми подбаємо про Вас та збережемо Ваше жіноче здоров’я.

З нами здоровою бути легко!

Медичний центр знаходиться в самому серці Львова. Центр засновано Андрейків Оленою Олексіївною, практикуючим лікарем акушер-гінекологом, з метою надати максимальну підтримку вагітним жінкам у підготовці до пологів та у післяпологовому періоді в школі материнства “Берегиня”.

Також у нас Ви можете пройти УЗ-діагностику та відеокольпоскопію на обладнанні експертного класу, що гарантує Вам якісне обстеження та консультацію. Ми використовуємо виключно новітнє обладнання, а наші лікарі – справжні професіонали своєї справи з багаторічним досвідом роботи.

У медичному центрі “Берегиня” ви можете скористатись наступними послугами: профілактичний огляд і діагностика, консультація лікаря-гінеколога, відеокольпоскопічна діагностика, забір матеріалу на аналізи.
Послуги для вагітних: допологова підтримка та післяпологова реабілітація , школа материнства, курси арт- та музикотерапії, пілатес для вагітних.

Також у нас ви можете відвідати заняття з сальси, йоги, хатха-йоги, пілатесу.

Завітайте до нас і Ви відчуєте турботу та підтримку. З нами здоровою бути легко!
Реклама:
1075 . 16491 . 48261236