Вхід | Реєстрація
vartua.com » Підприємства
ПП Іванців. Балкони, вікна, двері

ПП Іванців. Балкони, вікна, двері

Додано : 14-08-2018  |  Переглядів : 703
ПРО НАС

ПП Іванців працює на будівельному ринку з 2000 року. Наші майстри мають великий досвід роботи по склінню балконів та лоджій, встановленню вікон, дверей, перегородок, фасадних конструкцій. Ми проектуємо і встановлюємо тераси, магазини і малі архітектурні форми будь якої складності.

Ми виконуємо весь комплекс демонтажних та зварювальних робіт.

За ці роки ми здобули репутацію надійного партнера, що гарантує високу якість продукції та чітке виконання запланованих робіт. На всю продукцію ми надаємо п'ятирічну гарантію, а також забезпечуємо після гарантійне обслуговування.

Бажаєте засклити балкон чи лоджію, встановити надійні та довговічні алюмінієві чи металопластикові вікна або двері? Ми допоможемо обрати конструкції, що відповідатимуть Вашим вимогам до якості, ціни та екологічності. Вся наша продукція сертифікована відповідно до міжнародних та українських стандартів якості.

В наших конструкціях використані високоякісні профілі та фурнітура провідних фірм, таких як VEKA (Німеччина), PROVEDAL (Іспанія), ALUTECH (Білорусь), WINKHAUS (Німеччина), Viknaroff (Україна), WDS (Україна) та Talisman (Україна). За свою багаторічну історію, ми засклили тисячі балконів та лоджій, встановили десятки тисяч квадратних метрів віконних та дверних конструкцій, які на довгі роки зберігають в оселі затишок, тепло і комфорт.

НАШІ ПОСЛУГИ

• БЕЗКОШТОВНА КОНСУЛЬТАЦІЯ

Від правильної консультації залежить уявлення про товар, який збираємося купити, тому скористайтесь безкоштовною консультацією наших спеціалістів, які мають багаторічний досвід роботи із віконними, балконними, дверними, фасадними та іншими конструкціями.

З нашою допомогою Ви можете здійснити попередній розрахунок вартості конструкцій, взнати вартість подібних конструкцій із попередніх замовлень ваших сусідів чи знайомих, ознайомитись з різними зразками в офісі, переконатися в якості наших профілів, склопакетів і фурнітури, зробити замовлення на встановлення вікон, скління балконів, лоджій та виконання інших супутніх робіт.

Консультацію можна отримати по телефону чи на e-mail або завітати в офіси, що знаходяться на пр. Червоної Калини 35, де кваліфікований спеціаліст вислухає Ваші потреби і побажання, продемонструє на виставковому стенді переваги наших конструкцій, порекомендує варіант, який підходить саме Вам.

• МОБІЛЬНИЙ ОФІС

Вам навіть не доведеться виходити з дому, щоб оформити замовлення. Послуга "Мобільний офіс" дозволяє розрахувати вартість конструкції і оформити всі документи одразу на місці.

Просто зв'яжіться з нами в будь-який зручний для вас спосіб, і ми приїдемо до Вас в будь-який зручний для Вас час і місце.

Ви матимете можливість ознайомитися із зразками в натуральну величину в усіх варіантах обробки нашої продукції, отримати вичерпну інформацію та переглянути всі документи.

• ЗАМІРИ ТА ГАРАНТІЯ

Правильні заміри – найвідповідальніший етап у встановленні вікон, дверей, балконів та інших конструкцій у Вашому будинку. Спираючись на точні цифри замірів, в подальшому будуть виготовлені конструкції та здійснений їх монтаж.

Наш майстр-замірник завжди пунктуальний, тактовний і ввічливий. Його обов'язками є не лише вимір конструкцій, але і консультація з усіх питань, які стосуються майбутнього замовлення.

Виклик майстра-замірника – безкоштовна послуга в межах міста, яка не зобов’язує Вас до негайного оформлення замовлення. Заміський виїзд оплачується залежно від віддаленості від міста.

Приїзд майстра-замірника обов’язково узгоджується заздалегідь і відбувається в зручний для Вас час.

Гарантійне безкоштовне обслуговування наших конструкцій передбачає наступні моменти:

1. Регулювання фурнітури за необхідності;
2. Усунення питань, що виникли після монтажу (протікання, промерзання, тріщини тощо);
3. Якщо це просте заїдання у роботі фурнітури, майстер під’їде до Вас протягом 10 календарних днів максимум (за попередньою домовленістю телефоном). Якщо ж проблема потребує термінового рішення – майстер виїздить у той же день;

Залежно від пори року, всі гарантійні роботи будуть виконані не пізніше 14 днів після звертання.

• ДЕМОНТАЖ ТА МОНТАЖ

Демонтаж – мабуть одна із найпростіших послуг, але не треба недооцінювати важливості її правильного виконання.

Старі балконні чи віконні конструкції майстри акуратно розрізають, знімають та виносять на сходову в коридор. Подальший вивіз старих конструкцій здійснюється за додаткову оплату.

Довговічність конструкцій прямо залежить від якості монтажу. Монтаж конструкцій повинні виконувати кваліфіковані спеціалісти та використовувати тільки якісні матеріали відповідні даному виду робіт.

Встановлення вікон, монтаж дверей, засклення лоджій, балконів наші монтажні бригади проводять тільки з використанням якісних витратних матеріалів, згідно вимог відповідних стандартів.

ДІЗНАВАЙТЕСЬ ПРО НАШІ ПОСЛУГИ БІЛЬШ ДЕТАЛЬНО
Ми займаємося виготовленням вікон, балконів, алюмінієвих конструкцій, зимових садів, МАФ-ів та багато іншого. Тут можна замовити конструкцію не лише стандартних розмірів. В компанії завжди раді чомусь новому, будь-яку ідею, якою б божевільною вона б Вам не здавалась, тут вам допоможуть втілити в життя.

Замовте консультацію і дізнайтесь більше про Ваші можливості.
Реклама:
646 . 10470 . 48255215