Вхід | Реєстрація
vartua.com » Підприємства
Швидка допомога DIOMED

Швидка допомога DIOMED

Додано : 26-12-2018  |  Переглядів : 558
Приватна швидка допомога Чернівці – цей номер телефону +38 (0372) 55-55-56, +38 (050) 821-28-98, вперше починають шукати після незадовільного спілкування з державною швидкою допомогою. Когось відмовилися везти до лікарні або образили, комусь поставили невірний діагноз або приїхали із запізненням.

Швидка допомога Чернівці – виключно надійна і дійсно швидка.

Скориставшись викликом швидкої допомоги «Діомед» один раз, пацієнти звертаються до нас знову, адже точно знають, за що платять. І це не лише ввічливість і повага до пацієнтів, дотримання елементарних санітарно-гігієнічних норм (бахіли, рукавички) і чиста підлога в квартирі після візиту.

Платна служба швидкої медичної допомоги Чернівці надає вдома різні послуги — включаючи консультації фахівців, виконання необхідних досліджень, медичний супровід, перевезення хворих у стаціонари, транспортування пацієнтів в інші міста і додому.

До того ж, якщо диспетчер міської «швидкої» раптом вирішить, що виклик непрофільний або не потребує уваги, то може просто відправити до поліклініки. Комерційна ж виїде за будь-яким викликом, навіть якщо людину охопила паніка із-за нежитю (раптом грип?) Що стосується кваліфікації лікарів, то у швидкій допомозі Чернівці Діомед працюють сертифіковані фахівці, які добре обізнані з тонкощами медичної науки і практики, у тому числі надання екстреної допомоги.

Діомед Чернівці — екстримальні медичні виклики.

У лікарів швидкої медичної допомоги Діомед в Чернівцях є професійний термін – «золота година». Так називають найдорожчий час, протягом якого людину, що знаходиться на певній межі, ще можна врятувати. Інколи декілька хвилин і вчасно надана досвідчена медична допомога творять дива навіть в екстремальних випадках.

Сучасні методики і новітні препарати, компетентність і комплексний підхід, сервіс і конфіденційність – незаперечні переваги комерційної швидкої допомоги «Діомед». На високому професійному рівні ми надаємо хворим медичні послуги у критичному стані, організовуємо консультативні послуги вузьких фахівців, здійснюємо медичний супровід спортивних, ділових, громадських заходів.


ШВИДКА МЕДИЧНА ДОПОМОГА «ДІОМЕД» надає наступні послуги:
• Швидку медичну допомогу в критичній ситуації
• Транспортування хворих по Україні
• Медичні маніпуляції в домашніх умовах (всі види ін’єкцій, в\в системи, клізми, перев’язки)
• Зняття харчової та алкогольної інтоксикації
• Виклик педіатра додому
• Денний стаціонар (на дому)
• ЕКГ, вміст цукру в крові
• Супровід міроприємств (похорони, змагання)
Реклама:
1215 . 20374 . 48265119