Вхід | Реєстрація
vartua.com » Підприємства
AMR Education, центр якісної підготовки до ЗНО, ДПА

AMR Education, центр якісної підготовки до ЗНО, ДПА

Додано : 28-02-2019  |  Переглядів : 468
AMR Education – центр якісної підготовки до ЗНО-2019, ДПА, а також вступу до коледжів, гімназій, ліцеїв для дітей, які навчаються у 10-11 класах та прагнуть вступити до омріяного закладу.

Ми подаруємо учням мотивацію та жагу до знань. У нас цікаві та інформативні курси, під час яких дитина легко засвоїть складний матеріал та проведе дозвілля в компанії друзів за підручниками.

ПРОФЕСІОНАЛІЗМ
Ми зібрали команду професіоналів, які розробили оптимальну програму підготовки до іспитів, ЗНО та індивідуальні методики викладання, з якими дитина швидко та успішно засвоїть необхідний обсяг інформації.

КОМФОРТНА АТМОСФЕРА
Наші центри мають зручне розташування, а в сучасних аудиторіях – тепло та затишно у будь-яку пору року. Всіх учнів ми пригощаємо ароматним чаєм, кавою, печивом та пропонуємо цікавий відпочинок між заняттями.

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ
В нашому центрі працюють викладачі коледжів, вишів, ліцеїв, які володіють актуальною інформацією щодо вимог ЗНО-2019 й державних програм. Завдяки їм дитина отримає актуальні знання та отримає високі бали.

Якщо ви зацікавлені скласти ЗНО «на відмінно» та реалізувати заповітні мрії, вам до нас! Ми знаємо, як подати складний матеріал, пояснити математичні формули гуманітаріям та змотивувати кожного учня до навчання!

Графік роботи:
Понеділок-Неділя з 9 по 20
Реклама:
1197 . 7371 . 48274399