Вхід | Реєстрація
vartua.com » Підприємства
Нарконон Київ, реабілітаційний центр

Нарконон Київ, реабілітаційний центр

Додано : 09-07-2019  |  Переглядів : 152
Ласкаво просимо в Нарконон Києва

У «Наркононі» ми присвятили себе єдиній меті: допомогти вам назавжди позбутися залежності. Унікальна програма «Нарконон» дає вражаючий результати. Наші центри забезпечують стабільність та комфорт, завдяки чому допомагають вам звільнитися від залежності і заново почати своє життя – вже без наркотиків. Наш дбайливий персонал буде з вами на кожному кроці цього шляху.

Можна з упевненістю стверджувати: наркоманія – це епідемія, що охопила всю планету. Якщо ви або хтось, кого ви знаєте, потрапили в тенета залежності, ви, без сумніву, живете в справжньому кошмарі.

Ми в «Наркононі» не вважаємо, що наркотична залежність – це на все життя. Ми не вважаємо, що наркотична залежність – це невиліковна хвороба. Ми віримо, що з цим можна впоратися.

Ми вважаємо, що людина, котра потрапила в пастку наркозалежності, може повернутися до життя і залишатися вільною від наркотиків. Як ми цього досягаємо? У цьому й полягає відмінність «Нарконону».

Програма «Нарконон» є особливою:

• Відвикання від наркотиків
Програма починається з відвикання від наркотиків без ліків та інших наркотиків, призначеного для того, щоб допомогти людині якомога безболісніше та швидше припинити вживати наркотики.

• Процедура детоксикації «Нове життя»
Дивовижно ефективний режим харчування, фізичних вправ і перебування в сауні розроблений спеціально для того, щоб допомогти людям, які приймали наркотики, усунути вплив шкідливих залишків наркотиків, які викликають потяг до наркотиків.

• Навики для життя
Завершальна частина програми «Нарконон» – це набір курсів навиків для життя. Знання, які учасники програми отримують на цих курсах, потрібні для того, щоб більше не повертатися до наркотиків.

Результатом є свобода від залежності.

Історія всесвітнього успіху
Сьогодні центри звільнення від наркозалежності та алкоголізму працюють у більш ніж 20 країнах, утворюючи всесвітню мережу ефективної реабілітації, створену з єдиною метою: звільнити людей з пастки наркотичної залежності. Назавжди.

На програмі «Нарконон» використовується унікальна технологія реабілітації, яка добирається до джерела проблеми – і відкриває шлях до довгострокового успіху.

Ось вже 50 років «Нарконон» рятує життя тих, кого вважали безнадійними наркоманами та алкоголіками. Тиждень за тижнем. Рік за роком. Наш успіх вимірюється постійно зростаючою кількістю людей, які завершили програму і тепер живуть без наркотиків.

Тут ми представили вам усю можливу інформацію. Однак ніщо не замінить розмови з реальною людиною, яка може відповісти на ваші конкретні запитання, що стосуються саме вашої ситуації.

Ми тут. Ми готові допомогти вам.
Зателефонуйте нам +38 (067) 429-9005 і отримайте допомогу зараз.
Реклама:
1055 . 15909 . 48260654