Вхід | Реєстрація
vartua.com » Підприємства
ТОВ з ІІ «Цеппелін Україна ТОВ»

ТОВ з ІІ «Цеппелін Україна ТОВ»

Додано : 06-11-2019  |  Переглядів : 165
ТОВ з ІІ «Цеппелін Україна ТОВ» - ексклюзивний офіційний дилер на українському ринку всесвітньо відомої компанії Caterpillar.

Ми є частиною групи компаній Zeppelin, яка веде діяльність в 190 філіях по всьому світу зі штатом співробітників близько 8 000 і досягнутим обсягом продажів 2.751 млрд. EUR в 2017 фінансовому році.

Пропонована нашою компанією широка номенклатура продукції допомагає клієнтам вирішувати завдання будь-якої складності - від земляних робіт до електропостачання побудованого об'єкта. Поряд з технікою Cat®, яку застосовують у будівництві, гірничій, нафтогазововій та лісозаготівельній промисловості, ми пропонуємо широкий асортимент дизельних і газових двигунів, систем та генераторів Cat® і MAK.

Штаб-квартира компанії знаходиться в Києві, ми активно розвиваємо торгові представництва по всій країні. Відкрито 6 філій, створена мережа сервісних центрів, пунктів продажу запасних частин, а також навчальний центр. За рівнем кваліфікації сервісного обслуговування компанія здійснює постійний контроль, організовуючи навчання сервіс-інженерів у власному навчальному центрі, а також в компаніях, до який постачає обладнання.
Реклама:
1510 . 14667 . 48281695