Вхід | Реєстрація
vartua.com » Підприємства
Кайлас-К, приватне підприємство

Кайлас-К, приватне підприємство

Додано : 25-02-2021  |  Переглядів : 362
Приватне підприємство «Кайлас-К» – землевпорядна організація, яка має великий досвід роботи у сфері земельних відносин та може оперативно вирішувати будь-які питання щодо оформлення права власності на землю, розробки проекту землеустрою щодо відведення, поділу чи об'єднання земельних ділянок, зміни цільового призначення землі, присвоєння кадастрового номера земельній ділянці. Уся розроблена нами землевпорядна документація відповідає чинному законодавству, а також існуючим нормам і порядкам у землевпорядній та геодезичній галузях. Наші фахівці готові вивчити і вирішити Ваші проблеми із земельною ділянкою в індивідуальному порядку.

Історія ПП «Кайлас-К» починається з 2008 року. На той час вирішили об’єднати свої зусилля чотири чоловіка – керівник, два юристи та землевпорядник. До об’єднання цих людей підштовхнула повальна "халтура" в плані виконання технічної частини роботи. 90% компаній на той час не вкладали кошти в серйозне обладнання, а заміряли ділянки чим завгодно. Координати визначалися «на око» і такі дані попадали в кадастр. Тому було прийнято рішення стати компанією №1 з якості виконання землевпорядних, геодезичних та, в майбутньому, архітектурних робіт. Для цього були інвестовані значні кошти в геодезичне обладнання та запрошені найкращі спеціалісти в сфері геодезії та землевпорядкування. Компанія динамічно розвивалася і доводила, що в землевпорядних роботах та геодезії має бути якість. Точність визначення координат ділянок, точність виносів земельних ділянок в натуру – клієнти ПП «Кайлас-К» ніколи не мали і в майутньому не матимуть проблем в кадастрі.

Наша команда – команда молодих проте досвідчених професіоналів, які люблять свою професію та відповідально ставляться до своїх обов’язків. Постійний розвиток і вдосконалення своїх знань і вмінь дають можливість виконувати завдання різної складності на найвищому професійному рівні. Наші співробітники це чудові люди.

Наші переваги
• Комплексно виконуємо землевпорядні, топографо-геодезичні та архітектурні роботи;
• Працюємо з сучасним геодезичним обладнанням;
• Надаємо безкоштовні консультації та кваліфікований юридичний супровід технічних документацій та проектів землеустрою;
Реклама:
1245 . 8901 . 48275929