Вхід | Реєстрація
vartua.com » Підприємства
OPEN CAR

OPEN CAR

Додано : 29-07-2021  |  Переглядів : 804
«Згубили ключі, зламали ключ в замку, чи забули ключ в машині?» - без паніки, Вам точно до нас! OPEN CAR - надає послуги аварійного відкривання автомобілів,квартир та будинків у Львові та області. В таких випадках ви розгублюєтесь і не знаєте кому дзвонити, переживаєте за цілісність дверей та автомобіля після рук якогось «ведмежатника» і взагалі це все зараз дуже не вчасно. Що ж, ми готові допомогти вам у найкоротші терміни, та розвіяти будь-які Ваші переживання.

Від нашого сервісу ви отримаєте: відповідального фахівця, повну конфіденційність, делікатне ставлення до вашого майна, роботу майстра найсучаснішими інструментами та приладами, гарантію якості виконаної роботи, консультації та поради у будь-який потрібний для Вас час. Краще довірити ваші проблеми професіоналу, ніж зробити ще гірше і заплатити двічі!

Всі послуги надаються за наявності документів на право власності. Вартість роботи залежить від великої кількості факторів, приблизна ціна та її коливання вказується в телефонному режимі після оголошення проблеми замовником. Також послуги надаються в не робочий час та в інших областях за додаткову плату.

Переваги:
• Великий досвід роботи, та найсучасніші інструменти дають вам повну гарантію цілісності ваших дверей та автомобілів.
• Оперативність, конфеденційність та відповідальність у роботі з клієнтом. Цінування вашого особистого часу та підлаштування під любий проблемний випадок клієнта. Аварійне відкривання автомобілів ,квартир та будинків можливе в не робочий час,та в іншій області.
• Розвіювання сумніву «Мій замок точно не відкриють!» Будь-яка складність замка у максимально короткий час. Виготовлення авто-ключів при втраті біля автомобіля.
Реклама:
1031 . 15355 . 48260100