Вхід | Реєстрація
vartua.com » Товари » Автотехніка, транспорт » Обладнання для автотехніки » Світлове автомобільне обладнання
 

Ксенонова лампа Contrast Favorit

675.00 грн

Додано : 04-09-2017  |  Оновлено : 04-09-2017  |  Переглядів : 219
Інсталяційний центр CarArt

     Львів
  (097) 947-70-06  
     (093) 698-38-36  
  carart@i.ua
Детальний опис

Ксенонові лампи Contrast Favorit – еталон світла на ринку України

Цоколь: H-1, H-7, H-3, H-11, HB-3 (9005), HB-4 (9006)

Температура світла: 4300k, 5000k

Увага! Ціна вказана за 1 лампу. Якщо у Вас одна лампа вийшла з ладу, ми рекомендуємо замінювати їх парами, так як з часом ксенонові лампи змінюють свій відтінок кольору.
Купуючи ксенонові лампи Contrast Favorit, Ви купуєте кращу якість світла на українському ринку. Виробництво ксенонових ламп Favorit з колбами Philips відбувається на тих же високотехнологічних виробничих потужностях , що і лампи Contrast Integra під детальним контролем компанії С`N`B .
Якість колб Philips було завжди бездоганне, яскравість таких ламп відмінно висвітлюють дорогу в будь-яку погоду. Тільки в колбах Philips, які поставляються в комплекті Contrast Favorit, досягається неперевершена яскравість 3200 Лм і найвищого когерентність випромінювання, яка пробиває пелену дощя і туману на великі відстані, при цьому не виникає сліпучої світлової плями.
Однією з найважливіших характеристик ламп Ксенону Favorit з колбами Philips є їх довговічність – ресурс таких ламп становить 3000 годин безперервної роботи ксенонових ламп.
У даних лампах використаний оптимальний склад хімічних елементів і найчистіша газова суміш. Сукупність цих складових дозволило добитися бездоганного світла.
Основна відмінність цих ламп від всіх інших ксенонових ламп – це будова внутрішньої поверхні колби з газом. Колби Philips в лампах Contrast Favorit мають паралельні внутрішні стінки, що дозволяє максимально правильно формувати світловий пучок.
Лампи Contrast Favorit пропонують унікальну можливість використання в цоколях галогенних ламп ксенонового світла аналогічного штатним Philips – ксенону.
Основною характеристикою, яка гарантує високу якість лампи, є співвісність електродів. Чим краще відцентровані електроди лампи, тим менше відстань між ними, і тим слабкіше електроди сублимируют (випаровуються) в процесі експлуатації, а відповідно довше служать. Технологія вирівнювання електродів дуже дорога, і тому виробники дешевих ксенонових ламп її не використовують.
Ксенонові лампи Contrast Favorit – це все переваги ксенонових ламп Contrast Integra в тандемі з еталоном автомобільного світла від Philips, в слідстві чого вийшов кращий ксенон на українському ринку.
Виробник – Південна Корея. Гарантія – 12 місяців.
Реклама:
1507 . 14504 . 48281532