Вхід | Реєстрація
vartua.com » Товари » Промислове обладнання » Кліматичне, термічне обладнання » Зволожувачі повітря, осушувачі повітря
 

Адсорбційні осушувачі серії DC компанії KAESER KOMPRESSOREN

Ціну уточнити

Додано : 11-09-2017  |  Оновлено : 11-09-2017  |  Переглядів : 512
ТОММЕК, ПП

     Львів
  (032) 261-30-71  
     (032) 261-07-50  факс автомат
     (067) 374-60-46  компресорне обладнання
     (093) 485-94-53  тепло генеруюче обладнання
  kaeser@ukr.net
  tommek.lviv.ua
Детальний опис

Осушувачі адсорбційного типу
Об’ємний потік від 0,15 до 194,2 м³/хв.
Виконання з холодною або гарячою регенерацією
Точка роси до – 70° C
Серія DC
Серії DW/DN
Внаслідок мінімальної втрати тиску і незначної потреби в регенераційному повітрі скорочуються експлуатаційні витрати і витрати на технічне обслуговування, знижується навантаження, потрібно менше адсорбенту і фільтри меншого типорозміру. Енергозберігаючу продуктивність забезпечують блоки управління ECO Control basic і ECO Control (опція). На вибір можлива поставка в корпусі для установки на вулиці.
Надійне осушення до -70 °C
Завдяки оптимальній і економічній конфігурації адсорбційні осушувачі серії DC компанії KAESER KOMPRESSOREN надійно забезпечують досягнення низьких значень точки роси в складних експлуатаційних умовах і при безперервному режимі роботи. Цьому сприяє велика кількість високоякісного засобу осушення SIGMA Dry, висока ступінь насичення якого використовується тільки частково. Тобто, потрібна мінімальна кількість продувочного повітря для регенерації. Крім того, навантаження тривалих робочих циклів, зменшують серійно встановлені попередній фільтр і фільтр додаткового очищення, які оптимально підібрані для спільної роботи.
Засіб осушення з активованого оксиду алюмінію, з високим ступенем поглинання і прекрасною здатністю до регенерування, забезпечує низьке значення точки роси з мінімальними втратами тиску. Цей водостійкий і механічно міцний засіб розрахований на тривалий термін служби. Спеціально узгоджений розмір гранул дозволяє оптимальне функціонування розподільника і сітчастого дна.

Холодоосушувач
Холодоосушувачі серії SECOTEC надійно і енергоефективно осушують стиснене повітря. Вони оснащуються високоякісними компонентами і тому особливо надійні та довговічні. Завдяки переривчастому регулюванню забезпечується суттєва економія електроенергії. Також як і гвинтові компресори KAESER KOMPRESSOREN, холодоосушувачі SECOTEC розраховані, спроектовані і виробленні з високим ступенем надійності. Великий модельний ряд дозволяє підібрати максимально відповідний осушувач для будь-якої сфери застосування.
Акумулятор холоду, з великою питомою теплоємністю, охолоджується холодильним контуром і забирає тепло із стисненого повітря. Холодильний компресор включається тільки при необхідності, знову охолоджуючи акумулятор холоду. Це значно підвищує енергоефективність осушувача холодильного типу SECOTEC.
Система регулювання SECOTEC дозволяє значно знизити витрати електроенергії в порівнянні із звичайними видами регулювання. Холодильний контур включається тільки тоді, коли необхідне охолодження.
Осушувачі серії SECOTEC відрізняються низькою втратою тиску. Це дає додаткову економію електроенергії, оскільки необхідний більш низький максимальний тиск.
Для роботи енергозберігаючого осушувача SECOTEC немає необхідності встановлювати попередній фільтр (для корозійностійких труб). Це означає зниження інвестиційних та сервісних витрат, а також зниження різниці тиску.
Реклама:
Вентиляція та кондиціонування - Profklim 27-01-2020
Вентиляція та кондиціонування - Profklim
Компанія "Profklim" спеціалізуємося на системах кондиціонування та вентиляції. Наші спеціалісти володіють усіма необхідними навичками та інструментами для виконання робіт на об’єктах будь-якої ...
Маслостанции і гідростанції від Гідравлік Лайн - виготовлення та ремонт 21-10-2022
Маслостанции і гідростанції від Гідравлік Лайн - виготовлення та ремонт
Фундаментальною особливістю гідравлічних систем, і маслостанцій виробництва компанії «Hydraulic Line» є висока якість і надійність продукції. Ми поставляємо як стандартні гідравлічні системи, що ...
880 . 5117 . 48272145