Вхід | Реєстрація
vartua.com » Послуги » Освіта, наука » Курси, школи » Курси, школи іноземних мов
 

Підготовка до ДПА з іноземної мови

Ціну уточнити

Додано : 02-04-2018  |  Оновлено : 02-04-2018  |  Переглядів : 505
Центр іноземних мов Мовний експерт

     Львів
  (097) 103-21-83  
  mov.expert.lviv@gmail.com
  movexpert.com
      facebook.com/mov.expert.lviv
Детальний опис

Навчаючись в ’Мовному експерті’ на екзаменаційній програмі для старшокласників школярі зможуть опрацювати всі мовні навики, необхідні для здачі ДПА з англійської мови.

ДПА з іноземної мови в 2016 році була обов’язковою для всіх випускників шкіл і складалася за єдиними завданнями, підготовленими експертними групами та міжнародними організаціями. Тестові завдання державної підсумкової атестації відповідають чинним Програмам з іноземних мов і зорієнтовані на наступні рівні Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти: В1 – для загальноосвітніх навчальних закладів та В2 – для спеціалізованих шкіл з поглибленим вивченням іноземних мов.

Згідно пункту 1.6 розділу V Положення про державну підсумкову атестацію учнів (вихованців) у системі загальної середньої освіти, від проходження атестації звільняються:


Учні (вихованці) навчальних закладів системи загальної середньої освіти, які у поточному навчальному році отримали сертифікат (диплом) міжнародного мовного іспиту з іноземної мови рівня B-1 для загальноосвітніх навчальних закладів та рівня B-2 для спеціалізованих шкіл з поглибленим вивченням іноземних мов, звільняються від атестації з цих предметів. Результати зазначених іспитів зараховуються як результати атестації. Перелік міжнародних мовних іспитів щороку визначається Міністерством освіти і науки України. У додаток до атестата з цих предметів виставляється оцінка за атестацію 12 балів.
Подібні товари компанії   Подивитись всі
Подібні товари інших компаній   Подивитись всі
Реклама:
782 . 12070 . 48256815