Вхід | Реєстрація
vartua.com » Послуги » Послуги краси, здоров'я » Спорт, фітнес, водні процедури, SPA » Сауни та лазні
 

Зона Релакс, Аквапарк Пляж

Ціну уточнити

Додано : 14-05-2019  |  Оновлено : 14-05-2019  |  Переглядів : 1716
Аквапарк Пляж

     Львів
  (032) 263-60-55  рецепція
     (067) 373-71-73  
     (032) 263-14-15  фітнес-центр
     (032) 263-60-55  студія засмаги
     (067) 271-75-90  масаж
  pr.aqualviv@gmail.com
  aqualviv.com.ua
Детальний опис

Зона “РЕЛАКС”:
– російська парна;
– римська лазня;
– фінська сауна;
– інфрачервона сауна;
– аромалазня;
– джакузі;
– масаж;
– студія засмаги.

Години роботи:

Римська лазня:
Пн.-Сб.: 08.00-22.00
Нд.: 08.00-18.00

Фінська та арома лазні, інфрачервона сауна, російська парна:
Пн.-Пт.: 12.00-22.00
Сб.: 09.00-22.00
Нд.: 09.00-18.00

Російська парна
Температура – 40-60 °С.
Вологість – 40-70%.

Звичайно, режим перебування для людей, що страждають захворюваннями органів дихання , повинні бути помірними: при сухому повітрі найбільш оптимальна температура в парній повинна бути в межах 80-100°С.

А загальна тривалість перебування може бути від 10 до 40 хвилин, залежно від ступеня захворювання, індивідуальних особливостей організму, звички до високої температури, артеріального тиску. Важливо перед початком прийому лазневих процедур проконсультуватися з лікарем. Перебування в парній для людей, схильних до низького тиску, повинне бути менш тривалим. Крім усього, варто орієнтуватися на самопочуття, як на найбільш точний показник. Особливо важливе дотримання послідовності процесів перебування, охолодження й відпочинку, які відіграють більшу роль у лікувальному впливі лазні. Відразу після парної варто прийняти прохолодний або контрастний душ (людям, які страждають ще й серцевими захворюваннями, треба або відмовитися від контрастних процедур або порадитися з лікарем і виробити режим їхнього прийому).

Римська лазня
Температура – 30-40 °С.
Вологість – 90%.

Вважається, що в римській лазні швидше відбувається обмін речовин в організмі, людина набагато більше і швидше втрачає у вазі. Зрозуміло, сухе повітря сильніше діє на шкіру.

Під дією лазневого жару відбувається значна активізація процесів кровообігу. Серце скорочується частіше, прискорюється кровообіг. Змінюється і кров’яний тиск. На хворих з порушеннями кров’яного тиску парна, як правило, діє регулюючим способом. У людей зі зниженим тиском воно помітно підвищується. Особливо корисні в таких випадках контрастні процедури. Як правило, добре переносять лазню люди, що страждають гіпертонією в початковій стадії.

Фінська сауна
Температура – 70-90 °С.
Вологість – 5-15%.

Серйозний конкурент російській лазні, що славиться дуже гарячою парою. Для фінів сауна – головний засіб відновлення сил після важкої праці. Фінська сауна настільки добре знімає втому, оздоровлює та підвищує настрій, що стала однією з найпопулярніших у світі.

Це сауна сухого жару, коли повітря в приміщенні має низьку вологість (10-25%) і високу температуру в межах 90-110° З. Стверджується, що в результаті обхват теплом в такій сауні більше і в цьому її перевага. Значення сауни як гартуючий і оздоровчий засоби загальновідомо і широко використовується населенням.

Найбільш виражений вплив сауна робить на теплообмін, кровообіг, функції вегетативної і центральної нервової системи. Процедура сауни надає різносторонню дію на діяльність серцево-судинної системи. Прийом сауни стимулює роботу залоз внутрішньої секреції, функціонально зв’язаних між собою і регулюючих діяльність багатьох систем організму.

У фінській сауні основними чинниками, які діють на організм людини, є:

висока температура навколишнього повітря;
можливість швидкої зміни контрастних температур ( від високих до порівняно низьких);
відносна вологість повітря сауни.
Як користуватись

Спочатку слід прийняти душ і ввійти в сауну мокрим. Присядьте і дайте теплу прогріти тіло, щоб відкрилися пори шкіри. Після нетривалого перебування в сауні потрібно прийняти душ удруге – цього разу прохолодніший, після чого чисто вимийтеся і зайдіть у сауну знову, розслабтеся та насолоджуйтесь теплом.

Сухе повітря, що має менші теплопровідність і теплоємність, дозволяє піднімати температуру в сауні до 100-120 °С., тому щоб збільшити вологість необхідно вилити небагато води на камені.

Прохолодний басейн або душ після сауни сприятиме ще більше розслаблення.

Усі процедури в сауні не повинні перевищувати двох годин.

Інфрачервона сауна
Температура – 40-60 °С.
Вологість – 5-15%.

Виготовлена з натурального дерева, усередині якої встановлені спеціальні керамічні випромінювачі, які виділяють інфрачервоні (теплові) хвилі. Ці хвилі з користю проникають в тіло людини і передають велику кількість тепла (до 80 %) на значну глибину, помітно покращуючи загальний стан. Особливість інфрачервоних саун в тому, що, не дивлячись на глибоке прогрівання тіла, температура усередині кабіни не перевищує 40-60°С (для порівняння – в сауні при температурі 100°С організм людини прогрівається лише на декілька міліметрів).

Кількість поту, що виділяється протягом півгодинного сеансу, виявляється в 2-3 рази більше, ніж в інших саунах, та і склад його виявляється іншим. Якщо в сауні він перебуває на 95% з води і лише 5% – сухого залишку, то в інфрачервоній сауніі це співвідношення 80% до 20%. До складу сухого залишку входять жири, холестерол, токсини, шлаки і т.д.- тобто відбувається набагато глибше очищення організму.

Глибоке проникнення інфрачервоних хвиль сприяє ефективному прогріванню м’язів, кісток і суглобів, прискорює кровообіг і виводить шлаки з організму. Регулярні півгодинні сеанси – прогрівань в сауні знижують рівень холестерину в крові, що сприяє зменшенню ризику серцево-судинних захворювань, інфаркту, позитивно позначається на нормалізації кров’яного тиску, покращує циркуляцію крові і постачання нею органів.

Аромалазня
Аромалазня створена для відновлення фізичних сил, емоційної рівноваги та душевного задоволення.

Унікальний повітряний коктейль, що утворюється в результаті міксування арома масел та соляних випарів від природних соляних блоків, створить затишний та корисний куточок відпочинку.

Сучасний та продуманий інтер’єр, анатомічні лежаки з підігрівом, Соляна вежа, що прогріваючись із середини створює затишне освітлення та, що є най головнішим, сприяє випаруванню необхідної соляної концентрації у повітря.

Арома лазня ФЦ «ПЛЯЖ» сприятиме:
• Профілактиці бронхіальної астми;
• Лікуванню та профілактиці алергічних захворювань;
• Покращенню обмінних процесів в організмі;
• Профілактиці вегето-судинної дистонії;
• Зняттю стресу, синдрому хронічної втоми;
• Підвищенню розумової та фізичного працездатності;
• Підвищенню загального імунітету організму до респіраторних захворювань.

Масаж – це хороший спосіб для релаксації та оздоровлення організму в цілому. Навіть, один сеанс може покращити функціонування організму. Включайте масаж в систему доглядом за тілом і результат не змусить чекати. Перед тим, як проходити лікування масажем не забудьте порадитися з лікарем.

Масаж по запису:
Микола (067 271 75 90): Понеділок, Четвер, Субота

Види масажу:
• Загальний масаж спини – 30 хв.
• Загальний масаж на все тіло – 60 хв.
• Антицелюлітний баночний – 60 хв.
• Спортивний масаж
• Масаж Гуаша спини – 30хв
• Релакс масаж

Студія засмаги

Години роботи:
Пн. – Сб. 10.00 – 21.00
Нд. 10.00 – 18.00

Cтудія засмаги містить 2 найновіших вертикальних турбо-соляріїв лінії MEGASUN та горизонтальний солярій LOTUS, UWE. Спеціальні ультрафіолетові лампи мають захисну здатність, вони з легкістю розвіють міф про шкідливість солярію і зроблять вашу засмагу неперевершеною.

Зниження настрою і життєвого тонусу в холодний період року, на думку вчених, виникає через нестачу сонячного світла.

Для того, щоб точно визначити, скільки часу ви можете провести в солярії, бажано знати свій фототип.

Всього фототипів чотири:

“Англія”: cвітле (русяве або руде) волосся, світла тонка шкіра з веснянками, блакитні або сірі очі. Загар виникає поволі і виявляється не відразу. Люди цього фототипу частіше за інших отримують сонячні опіки.
Час природного захисту шкіри – 5 хвилин.

“Швеція”: cвітле волосся, світла, відносно щільна шкіра без веснянок, блакитні, сірі або зелені очі. Загар виявляється поступово, велика вірогідність сонячних опіків.
Час природного захисту шкіри – 5-8 хвилин.

“Іспанія”: каштанове волосся, карі очі, щільна шкіра оливкового кольору. Загар виявляється швидко, сонячні опіки бувають рідко.
Час природного захисту шкіри – 8-10 хвилин.

“Бразилія”: волосся червоно-коричневе або чорне, смуглява шкіра і карі або чорні очі. Загар виявляється швидко, лягає рівно, сонячні опіки виключені.
Час природного захисту шкіри – 10-12 хвилин.

Солярій як «безпечне сонце» діє у будь-яку пору роки, за будь-яких погодних умов. Це дуже зручно при нашому ритмі життя і великій кількості холодних днів в році. Сонячні промені сприятливо впливають на психологічний стан і на Ваш організм в цілому. Ультрафіолет підвищує захисні функції організму, його опірність багатьом хворобам. Ми потребуємо сонячних променів!

Солярій і наша шкіра

Так як в нашій країні сонячна і ясна погода буває не так вже й часто, шкірі не вистачає вітаміну D. Він сприяє зміцненню імунітету, поліпшенню кровообігу, а також сприятливо впливає на деякі шкірні захворювання: псоріаз, нейродерміт і так далі. Але засмагати потрібно помірно, в іншому випадку перебір сонячних ванн старить шкіру. Загалом, не більше п’ятнадцяти хвилин два-три рази на тиждень здоров’ю і красі принесуть користь.

Солярій та його переносимість

Солярій не рекомендований вагітним жінкам, тому що в них виробляється гормон, що створює пігментно-активуючий ефект, в результаті чого на обличчі можуть проявлятися коричневі плями.

Перевага солярію в тому, що регулюється інтенсивність випромінювання, мінус – в солярії джерело випромінювання знаходиться ближче до шкіри. Згідно з деякими дослідженнями, вироблення вітаміну D знижує захворюваність на рак грудей.

Солярій та запобіжні заходи

“Штучне сонце” любить чисту шкіру. Обов’язково потрібно знімати декоративну косметику і сходити в душ. Тоді засмага буде більш глибокою і ляже рівніше. Краще не користуватися милом і гелями для душу перед сеансом.

Особливу увагу варто приділити кремам. Вибір хорошого засобу – це запорука успіху, підбирається в залежності від типу шкіри і ефекту, якого людина хоче досягти. Він убереже шкіру від опіків, зволожить та наситить її. На губи також наноси спеціальну помаду, відгородивши їх тим самим від шкідливого випромінювання.

Для чого ж потрібно одягати спеціальні окуляри? Очне віко занадто тонке, щоб перешкоджати проникненню випромінювань, тому при засмазі є ризик одержання опіку сітківки.

Солярій і настрій

Ультрафіолет активізує обмін речовин, тому після солярію постарайтеся трохи відпочити і розслабитися, випийте фруктовий сік або зелений чай з великим вмістом вітаміну С. Засмагаючи в солярії, Ви підтримуєте свій імунітет і допоможете організму справлятися з деякими простудними хворобами. І якщо Ви перебуваєте в депресії або просто в поганому настрої, то в солярій Вам пряма дорога! УФ – промені благотворно впливають на нашу душевну рівновагу, вони здатні прогнати стрес. У процесі прийому сонячних ванн відбувається вироблення ендорфінів, яке робить процедуру ще приємнішою.

Загалом, якщо підводити підсумок, то знайдеться багато “за” і “проти” цієї приємної процедури. Невже тікати від цього, як від чуми? Адже ж так хочеться красиву, рівну, шоколадну шкіру. Головне – це знати міру, дотримуватися усіх цих рекомендацій і загоряти собі на здоров’я.
Подібні товари інших компаній   Подивитись всі
Реклама:
Медичний педикюр 28-11-2023
Медичний педикюр
Медичний педикюр – це лікувальна процедура, яка виконується майстром педикюру з медичною освітою, спрямована не так на естетичну красу стоп, а на їхнє здоров’я. Основою роботи майстра є наука ...
Деформовані нігті. Причини, лікування. 28-11-2023
Деформовані нігті. Причини, лікування.
Деформація нігтів – зміни поверхні і форми нігтьових пластин, викликані різними причинами. Для визначення причини деформації нігтя потрібно звернутись до подолога та дерматолога. При деформації нігтя ...
ВСТИГНИ НА ЧОРНУ П’ЯТНИЦЮ 13-11-2023
ВСТИГНИ НА ЧОРНУ П’ЯТНИЦЮ
ВСТИГНИ НА ЧОРНУ П’ЯТНИЦЮ🖤💥 ЕКОНОМТЕ 700 грн, купуючи АКЦІЙНУ тримісячну карту, куди входять повністю всі заняття, вартість: 4 999 грн. – 28 занять💥 Перевага цього ...
1069 . 6232 . 48273260