Вхід | Реєстрація
vartua.com » Товари » Будівництво » Сипучі, дорожні матеріали » Пісок
 

Пісок кар'єрний

80.00 грн

Додано : 14-08-2019  |  Оновлено : 14-08-2019  |  Переглядів : 477
Союз Логістик, ТОВ

     Дніпро
  (066) 267-49-80  Відділ продажу
     (067) 997-81-81  Семен
  solomonoff.yuhim14@gmail.com
Детальний опис

Пісок кар'єрний, 80 грн/ т

Пісок - осадова гірська порода, а також штучний матеріал, що складається із зерен гірських порід. Дуже часто складається з майже чистого мінералу кварцу (речовина - діоксид кремнію).

Слово «пісок» часто вживається у множині ( «піски»), але форма множини має також інші значення

Природні піски залежно від генезису можуть бути алювіальними, делювіальнимі, морськими, озерними, еоловими. Піски, що виникли в результаті діяльності водойм і водотоків, мають більш округлу, окатанную форму.

Річковий пісок - це будівельний пісок, добутий з русла річок, що відрізняється високим ступенем очищення і відсутністю сторонніх включень, глинистих домішок і камінчиків.

Кар'єрний митий пісок - це пісок, видобутий в кар'єрі шляхом промивання великою кількістю води, в результаті чого з нього вимивається глина і пилоподібні частки.

Широко використовується в складі будівельних матеріалів , для намивання ділянок під будівництво, для піскоструминної обробки, при зведенні доріг, насипів, у житловому будівництві для зворотної засипки, при благоустрої дворових територій, при виробництві розчину для кладки, штукатурних і фундаментних робіт, використовується для бетонного виробництва . При виробництві залізобетонних виробів, бетону високих марок міцності, а також при виробництві тротуарної плитки, бордюрів, колодязних кілець використовують грубозернистий пісок (Модуль крупності 2,2-2,5). Дрібний будівельний пісок використовується для приготування накривочних розчинів. Крім того пісок є основним компонентом при виготовленні скла.

Будівельний річковий пісок досить широко застосовується в різних декоративних (змішують з різними барвниками для отримання спеціальних структурних покриттів) та оздоблювальних роботах готового приміщення. Він також виступає компонентом асфальтобетонних сумішей, які використовуються в будівництві і укладанні доріг (в тому числі і для будівництва аеродромів), а також в процесах фільтрування і очищення води.

Практично всі піски відносяться до 1-го класу по радіоактивності по ГОСТ 30108-94 (питома ефективна активність природних радіонуклідів в них не перевищує 370 Бк / кг, виключення можуть становити лише подрібнені піски), тобто радіаційно безпечні і придатні для всіх видів будівництва без обмежень.
Подібні товари інших компаній   Подивитись всі
Реклама:
Найкращі ковані ворота: які вони? 21-11-2022
Найкращі ковані ворота: які вони?
Якщо у вас є будинок або заміська дача, необхідно захистити і облагородити ділянку, на якій вони розташовані. Для цього встановлюють паркан, який обмежує доступ до приватної власності, а часто ще й ...
Догляд за кованими воротами: кілька порад від «Брама» 21-11-2022
Догляд за кованими воротами: кілька порад від «Брама»
Ворота з кованими елементами завжди були і будуть відмінним вибором для огорожі території приватного будинку. Вони дуже міцні, мають тривалий термін експлуатації і оригінальний дизайн, завжди ...
Встановимо натяжні стелі в Луцьку, Рівному, Львові 30-11-2016
Встановимо натяжні стелі в Луцьку, Рівному, Львові
Встановлення та монтаж натяжних стель в Луцьку, Рівному, Львові та по всій області! Встановимо натяжну стелю в кожну оселю! Натяжні стелі пройшли сертифікацію якості та відповідності. Перевірені ...
1034 . 5931 . 48272959