Вхід | Реєстрація
vartua.com » Послуги » Будівельні послуги » Будівництво будівель і споруд » Будівництво цивільних будівель » Будівництво спортивних споруд, басейнів
 

Бетонні, гідромасажні СПА ванни

Ціну уточнити

Додано : 22-06-2020  |  Оновлено : 22-06-2020  |  Переглядів : 472
Басейн Захід, сауни та басейни

     Львів
  (097) 007-08-81  
  basejnzahid@ukr.net
Детальний опис

Бетонні СПА ванни

Одним із видів залізобетонних мозаїчних басейнів є SPA-ванни, що втілюють в собі поєднання естетики, надійності і довговічності мозаїчної бетонної чаші з оздоровчими властивостями бетонного SPA-басейну.

Найбільшою перевагою такої SPA є можливість виконанати її у довільній формі, та оздобити на власний смак. SPA-зона може містити як сидячі, так і лежачі місця з кількарівневим гідромасажем за вашим бажанням та потребами, а також може бути укомплектована різнокольоровим освітленням та донним гейзером з ефектом кипіння води. SPA-ванна – це ваш власний SPА курорт, що дарує відмінне здоров"я та настрій.

Наші проектанти надають велику увагу дизайну басейнів і спа, адже правильно підібраний набір гідромасажів , ортопедичні сидячі та лежачі місця гарантують максимальний комфорт поруч з відновленням сил та подальшим отриманням максимального заряду бадьорості.

Ще на стадії проектування басейну, ми завчасно потурбуємося про такий важливий момент, як підбір обладнання для спа басейнів та його комплектацію. Ми укомплековтуємо басейни SPA лише високотехнологічним надійним обладнанням, що гарантує безпечну та довготривалу роботу.
Подібні товари компанії   Подивитись всі
Подібні товари інших компаній   Подивитись всі
Реклама:
1089 . 16941 . 48261686