Вхід | Реєстрація
vartua.com » Товари » Дім, сад, город » Зоотовари » Корми для домашніх тварин, птахів
 

Зоотовари, товари для тварин

Ціну уточнити

Додано : 05-04-2022  |  Оновлено : 05-04-2022  |  Переглядів : 103
ПРАЙД, ветеринарна клініка

     Львів
  (098) 110-01-18  вул. В. Великого, 22
     (098) 110-01-19  вул. Сихівська, 26
     (067) 737-28-45  цілодобова допомога
Детальний опис

Товари для котів.

Котам усіх порід потрібні вітамінізовані корми з рахуванням їх віку. Виробники наших товарів завбачили і це.

Існує три типу котячого корму:
— Вологий
— Лікувальний
— Сухий

Враховується і вікова особливість. Існує корм для:
— Кошенят
— Дорослих кішок
— Літніх котів.

Корм RoyalCanin для кішок користується великою популярністю, адже раціони даного виробника найбільш збалансовані. Даний виробник кормів передбачає не тільки вік, а і особливості породи. Крім кормів у нас в наявності є наповнювачі для котячих туалетів з ароматизаторами та без. Також в нас ви знайдете різноманітні аксесуари для кішок гребінці, нашийники, будиночки, драпаки та інше.

Товари для собак
Для найкращих друзів людини – собак, у нас найдеться не менше корисних та потрібних товарів. Корми фірми RoyalCanin так само враховує її вік, породу та розмір. Крім цього ми пропонуємо різні ласощі для дресування собак. Для маленьких та декоративних порід у нас є спеціальний одяг для прогулянок в будь яку пору року. З аксесуарів так само повідки, нашийники, клітки для перевезення, корми для собак в консервах фірми RoyalCanin, різноманітні іграшки та інше.

Товари для гризунів
Якщо маєте гризуна, в першу чергу зверніть увагу на його розмір. Наприклад, щур потребує клітку більшого розміру, ніж для хом’ячка чи морської свинки. Хоча морська свинка має більший розмір ніж щур, але у неї немає хвоста, через це щуру потрібна клітка більшого розміру.
Щоб ваш гризун був здоровий, йому необхідний збалансований корм та аксесуари. Морська свинка або хом’як менш рухливі ніж щур, тому клітка для них може бути меншого розміру. Щуру потрібне велике колесо, якщо ви не плануєте випускати його гуляти поза межи клітки.

Товари для птахів
Для тих хто надає перевагу птахам повинні правильно обрати розмір клітки. Обов’язково потрібен корм з мінералами, особливо з крейдою. Обрання будиночка та гнізда також повинен відповідати розмірам птахів. Птахам необхідно мати місце щоб пограти чи помахати крилами. Це можуть бути гойдалки та драбинки.

Товари для свійської птиці.
В магазині Прайд ви можете придбати сертифіковані корми різних виробників, вітаміни, та поїлки для свійської птиці за помірними цінами. Наші продавці консультанти нададуть вам будь яку консультацію по догляду за індиками, качками, гусаками та курми.
В нас ви можете замовити необхідний вам товар і отримати його у нас через 2 дні. Уся продукція у нашому магазині сертифікована. Що дає гарантію у якості наших товарів.
Реклама:
Комплексні гранульовані NPK добрива YaraMila 15-06-2019
Комплексні гранульовані NPK добрива YaraMila
YaraMila - комплексні гранульовані NPK добрива для основного та передпосівного внесення в ґрунт. Збалансоване живлення YaraMila містять в кожній гранулі всі необхідні для рослини макро і ...
Водорозчинні NPK добрива KRISTALON (Крісталон) з мікроелементами в хелатній формі 15-06-2019
Водорозчинні NPK добрива KRISTALON (Крісталон) з мікроелементами в хелатній формі
KRISTALON Крісталон - водорозчинні NPK добрива з мікроелементами в хелатній формі. Добрива серії KRISTALON: • Розроблені для підживлення будь-яких рослин і забезпечують їх саме тим, що їм ...
Рідкі та розчинні мікроелементи YaraVita для позакореневого застосування 15-06-2019
Рідкі та розчинні мікроелементи YaraVita для позакореневого застосування
YaraVita - рідкі та розчинні мікроелементи для позакореневого застосування. Добрива серії YaraVita YaraVita – це лінійка найновіших високотехнологічних продуктів для позакореневого застосування ...
1394 . 11547 . 48278575