Вхід | Реєстрація
vartua.com » Послуги » Будівельні послуги » Будівельний інжиніринг » Землевпорядні роботи
 

Землевпорядні роботи

Ціну уточнити

Додано : 25-02-2021  |  Оновлено : 25-02-2021  |  Переглядів : 399
Кайлас-К, приватне підприємство

     Львів
  (096) 649-98-68  
     (097) 349-08-98  
  kaylas3000L@gmail.com
  kaylask.lviv.ua
      facebook.com/Kaylask.lviv
Детальний опис

Виготовлення технічної документації чи проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки є важливим кроком в оформленні права власності на земельну ділянку. Лише маючи належним чином оформленні правовстановлюючі документи на землю Ви зможете продати, подарувати чи зробити іншу нотаріальну дію із земельною ділянкою. Також оформлення права власності на земельну ділянку дає Вам можливість розпочати будівництво, отримавши дозвіл на будівництво у відповідних інстанціях.

Виготовлення технічних документацій із землеустрою на земельні ділянки

Технічна документація із землеустрою – сукупність текстових та графічних матеріалів, що визначають технічний процес проведення заходів з використання та охорони земель без застосування елементів проектування.

Технічна документація із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Даний вид документації із землеустрою є найпопулярнішим та найпростішим видом землевпорядної документації. Документація виготовляється в разі, коли у Вас є документа, що посвідчує право власності на землю (державний акт, сертифікат на пай) чи на об’єкт нерухомого майна, розташований на земельній ділянці (свідоцтво, витяг, сертифікат).

Технічна документація із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок
Поділ землі можна оформити шляхом розробки технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки. Поділити можна тільки таку земельну ділянку, на яку оформлено право власності (користування) і є в наявності правовстановлюючий документ. Земельна ділянка вважається такою, що її можна поділити на частини, якщо кожна з отриманих після поділу частин може стати самостійною ділянкою землі. Поділ земельної ділянки здійснюється за бажанням власника відділити одну або декілька земельних ділянок. Ви бажаєте розділити ділянку між співвласниками, щоб в подальшому самостійно будуватись, облаштовувати свою земельну ділянку незалежно від сусіда? Чи ви хочете продати частину своєї земельної ділянки? А можливо Ви придбали декілька ділянок і Вам потрібно їх об'єднати, щоб почати будівництво чи якісь інші роботи. В такому випадку потрібно замовити технічну документацію із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок.

Технічна документація із землеустрою щодо інвентаризації земель
Інвентаризація земель проводиться з метою встановлення місця розташування земельних ділянок, їхніх меж, розмірів, правового статусу, виявлення земель, що не використовуються, використовуються нераціонально або не за цільовим призначенням, встановлення кількісних та якісних характеристик земель, необхідних для ведення державного земельного кадастру та ін. Найчастіше замовниками технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель виступають органи місцевого самоврядування.

Виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок

Проект землеустрою – сукупність економічних, проектних і технічних документів щодо обґрунтування заходів з використання та охорони земель, які передбачається здійснити за таким проектом.

Проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність складаються у разі формування нових земельних ділянок.
Формування земельної ділянки полягає у визначенні земельної ділянки як об'єкта цивільних прав. Формування земельної ділянки передбачає визначення її площі, меж, розмірів, та внесення інформації про неї до Державного земельного кадастру.

Проекти землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки складаються у разі зміни цільового призначення земельних ділянок.
Змінити цільове призначення землі є потреба, якщо планується будувати житловий будинок, наприклад, на городі чи іншій, не призначеній для будівництва, ділянці.

Проекти землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно-територіальних утворень
Такі проекти розробляються для створення повноцінного життєвого середовища та створення сприятливих умов їх територіального розвитку, забезпечення ефективного використання потенціалу територій із збереженням їх природних ландшафтів та історико-культурної цінності, з урахуванням інтересів власників земельних ділянок, землекористувачів, у тому числі орендарів, і затвердженої містобудівної документації.
Подібні товари інших компаній   Подивитись всі
Реклама:
1082 . 16647 . 48261392