Офіційний продаж систем безпеки

Стартовий набір AJax

Що таке система безпеки Ajax?

Це сучасна охоронна система, яка максимально захистить вашу квартиру, будинок чи офіс від вторгнень. Користувач можете управляти системою приладів через мобільний додаток на смартфоні. Бездротова охоронна сигналізація Ajax працює за інноваційною технологією Jeweller. Для відправки сповіщень використовується Ethernet | GSM канали зв’язку. Базовий комплект системи підтримує підключення до 100 пристроїв та інтеграцію камер з RTSP-потоком. Щоб захистити свій дім від пограбування, пожежі чи затоплення потрібно оглянути каталог в магазині сигналізації Kolajax.

Що в комплекті?

умная централь
Центр управління сигналізацією. Приймає сигнал від датчиків, тримає зв’язок з пультом охорони. Це мозок системи охорони, що підтримує підключення додаткових пристроїв.
датчик движения
Визначає пересування людини в приміщенні і не дає помилкових спрацьовувань. Встановлюють датчик у місці очікування вторгнення.
датчик двери
Реагує на відкриття дверей і відсилає сповіщення на централь Hub.
брелок аякс
Кишеньковий брелок для активації охоронної системи, зняття з охорони, активація тривоги.

Переваги системи безпеки

icons8-кража-со-взломом-80
Захищає від пограбування

Системи безпеки достатньо для захисту об’єкта: датчик зафіксує відкриття дверей, а блок управління надішле повідомлення на смартфон і ПЦС. Система працює через Ethernet з підключенням GSM, тому сповіщення надходять 100% Автономніть досягає 10-16 годин;

купольная камера
Підтримує камери спостереження

Ви можете підключити IP камеру до сигналізації та дивитися відео в режимі онлайн. Їх підключення займає кілька хвилин, а безпека об’єкта підвищується в кілька разів.

icons8-будильник-100
Підключення сирен

Компактна сирена досить гучна, щоб відлякати злодіїв, які проникають в об’єкт. Ми рекомендуємо використовувати сирени для сигналізації як у приміщенні, так і на вулиці. Щоб запобігти спробі крадіжки інколи достатньо просто налякати.

технологическая система
Сценарії управління

Побутову техніку тепер можна регулювати віддалено, створюючи сценарії, коли прилади працюють, коли ні. В цьому допоможуть реле та контролери. Ви можете віддалено вимкнути мікрохвильову піч, розетку, лампи та навіть працюючу праску.

легкая управляемость
Легка в керуванні

Керування системою сигналізації здійснюється брелоком SpaceControl та клавіатурою. Дистанційне управління за допомогою безкоштовних додатків до смартфону (iOS | Android) або через браузер. Система працює навіть при дуже поганій якості зв’язку. Програмне забезпечення оновлюються автоматично і безкоштовно.

Популярні товари

Отримайте консультацію про систему безпеки

Останні оновлення

Знижки на камери сумісні з Ajax

starterkit-ip-camepa

StarterKit + IP відеокамера Dahua IPC-D22P

Мініатюрна IP-відеокамера підсилить вашу безпеку і дозволяє переглядати відео в режимі реального часу. Розширення 2 Mpx (1920×1080 px) – цього цілком достатньо для використання всередині приміщення. Це краща пропозиція для захисту вашої квартири, будинку або офісу. Знижка на камеру – 20%

StarterKit + WI-Fi відеокамера Dahua IPC-C22EP Imou

IP-відеокамера невідємний елемент системи безпеки. Вона визначає рух, дозволяє налаштовувати зони перегляду, надсилає попередження про побічні звуки. Деталізація картинки 1920 х 1080 px, 2Mpx, що гарантує якісне відео зображення. Знижка на камеру 20%

starterkit-black-imou-reinger-2

StarterKit + IP відеокамера Dahua IPC-A22EP IMOU Ranger 2

Мініатюрна IP-відеокамера підсилить вашу безпеку і дозволяє переглядати відео в режимі реального часу. Дозвіл 2 Mpx (1920×1080 px) – цього цілком достатньо для використання всередині приміщення. Це краща пропозиція для захисту вашої квартири. Знижка на камеру 20%

24

МІСЯЦЯ

ГАРАНТІЇ ВІД ВИРОБНИКА

Протягом двох років супроводжуємо і обслуговуємо будь-який з приладів Ajax, куплений в нашому інтернет магазині систем безпеки Kolajax.

Офіційний представник виробника у Львові

Наша команда інженерів офіційно представляє Ajax Systems у Львові. Ми займаємося налаштуванням та встановленням систем безпеки з 2018 року, маємо сертифікат на продаж та обслуговування обладнання від виробника. Проте, понад 14 років ми займаємося встановленням сигналізації від: Satel, Лунь, Дунай. Також надаємо гарантійне обслуговування систем безпеки та прагнемо будувати довгострокові партнерські відносини з нашими клієнтами. Для цього пропонуємо найкращі ціни та акції на популярні набори. Щоб заслужити вашу довіру, ми забезпечуємо комплексний захист вашого майна: від встановлення до пультової охорони об’єкта.

Де купити охоронну систему у Львові?

Контакти:

Адреса:

79035, Україна
м. Львів, вул. Зелена, 149 4-й поверх (ліфт)
(будівля Львівського заводу фрезерних верстатів)

Відділ продажу:

kolajaxlviv@gmail.com

Консультація по Viber: 067 370 87 38

Що важливо знати?

Вартість стартового комплекту від 8 399 грн — це рекомендована ціна від виробника.

Замовити комплект можна через корзину. Підберіть обладнання з каталогу, заповніть форму і отримаєте безкоштовну консультацію.

Це сайт офіційного представника Ajax Systems у місті Львові та області.

Бездротова gsm сигналізація – це автономна охоронна система, що працює на батарейках, застосовується для охорони об’єктів. Термін роботи датчиків на одній батареї до 7 років. В асортименті магазину всі базові комплекти StarterKit; Starterkit Plus та StarterKit Cam

Система безпеки — охорона 100%

Охоронні системи – краще вирішення питань безпеки та захисту оселі. Ми представляємо виробника сигналізації Ajax Systems у Львові, який є лідером по виробництву бездротових охоронних систем в Україні. Магазин сигналізації створений офіційним представником у Львові. Ми пропонуємо купити систему безпеки Ajax за оптимальною ціною, що відповідає рекомендованій вартості. Але, якою буде вартість доставки? Доставку замовленого обладнання по місту здійснюємо безкоштовно. Все під контролем! До системи входять датчики декількох типів, а також додаткові пристрої, якими за бажанням можна доповнити комплект StarterKit: датчики руху | відкриття | розбиття | комбіновані детектори затоплення | диму сирени, модулі інтеграції з іншими охоронними сигналізаціями | smart home системами.

Беззаперечні переваги GSM сигналізації

Універсальність. Охоронна система Ajax призначена не тільки для виявлення вторгнення в будинок, але і для ефективного управління електроприладами.

Багатоканальність. Тривожне повідомлення про злом або потоп моментально доставляються по GSM і Ethernet. Це спростило підключення системи безпеки Ajax до пульту охоронної компанії ПЦС. Підключення системи відеоспостереження до Аякс. Виробник інтегрував можливість зв’язати централь з IP-камерами від різних виробників. Зручне управління системою охорони. Все обладнання керовано через мобільний додаток, крім нього є кишеньковий брелок і бездротова клавіатура. Захист від пожежі. Датчики сигналізують при перших ознаках вогню. Якщо пожежа не відбулась, але з’явився дим – датчик зафіксує підвищення СО в повітрі. Захист від потопу. Датчик досить розмістити в місці, де очікується потоп і дистанційно керувати через додаток на смартфоні для Android і OS.

Замовити комплект зі знижкою -20%