Вхід | Реєстрація
vartua.com » Підприємства
Angelholm, шведсько-українська клініка

Angelholm, шведсько-українська клініка

Додано : 20-01-2016  |  Переглядів : 8735
Про клініку
Наш досвід - гарантія Вашого здоров’я
Чернівецький Центр травматології та ортопедії (шведсько - український медичний центр «Angelholm») був організований в 1998 році за ініціативи фахівців Буковинської медичної академії, представників благодійної шведської організації "Riverside" , хірургів-ортопедів з м.Енгельхольм (Швеція) та Берлін (ФРГ). Головною метою створення Центру було широке впровадження сучасних методів лікування ортопедичних захворювань у медичну практику в Україні, надання можливості діагностики та лікування ортопедичних захворювань за сучасними світовими стандартами.

Сьогодні наш медичний заклад є лідером в області ендопротезування. Імплантація штучних суглобів - це єдиний спосіб уникнути інвалідності при важких захворюваннях і порушеннях опорно-рухового апарату.

Клініка спеціалізується на проведенні первинного та ревізійного ендопротезування колінного і кульшового суглобів.

Вперше в Україні, за участю шведських та німецьких хірургів,в центрі було імплантовано штучний колінний суглоб моделі "Scorpio" і кульшовий суглоб "Exeter" концерну Stryker, а також кульшовий суглоб ASR компанії DePuy, що підтверджується відповідними сертифікатами. А в 2009 році хірурги клініки імплантували штучний суглоб швейцарської фірми "SULZER" (оперував к.м.н. Ярослав Васильчишин – Заслужений лікар України).

Унікальні методики виконання оперативних втручань, впроваджені шведськими колегами – проф. Бенгтом Стурессеном, проф.Гербертом Франсеном та Ларсом Вольфремом, дозволили імплантувати штучні суглоби пацієнтам, яким в інших клініках відмовляли в операції: це хворі з гемофілією, з однією легенею, з однією ниркою, а так само і пацієнтам, які в минулому перенесли три інфаркти міокарду та операції з приводу аортокоронарного шунтування. Наша найповажніша прооперована пацієнтка мала 99 років, а наймолодша - 14 років.

Блискавична оперативна техніка, якою володіють хірурги центру, забезпечує мінімальну крововтрату , а термін оперативного втручання скорочується до 30-45 хвилин. Як результат - вже наступного дня після операції наші пацієнти самостійно ходять, наступаючи на прооперовану ногу.

Пацієнти, які звертаються в шведсько-український медичний центр «Angelholm» вже з перших кроків оточені увагою та професійним доглядом. Для кожного відвідувача пропонується широке коло обстежень - від сучасної лабораторної діагностики до повного або локального обстеження з використанням рентгенографії, магнітно-резонансної та компютерної томографій, денситометрії та УЗ-діагностики. Під час перебування на стаціонарному лікуванні клініка забезпечує пацієнта якісним лікуванням, індивідуальними методиками реабілітації, висококваліфікованим доглядом та дієтичним, повноцінним збалансованим харчуванням.

Ортопедичні операції, особливо операції з імплантації штучних суглобів, потребують стерильного повітря в операційній кімнаті для запобігання ризику інфікування тканин навколо суглоба, яке призводить до нестабільності та розхитування імпланта. Для досягнення відповідних стандартів, в медичному центрі "Angelholm" операційні кімнати обладнані унікальною вентиляційною системою стерилізації повітря компанії "Airsonett" (Швеція), яка очищає повітря так, що над операційним столом і хірургічною бригадою в повітрі немає ні єдиної мікрочастинки пилу (звичайного пилу, який є носієм мікроорганізмів). Завдяки унікальній системі стерильного повітря в операційній, ризик нагноєння ран в післяопераційному періоді відсутній.

Спектр послуг, які надає шведсько-український медичний центр «Angelholm» постійно розширюється. Це - різнопланові методи діагностики, хірургічне лікування, реабілітація та амбулаторне лікування.

Оперативне лікування переломів - один з провідних напрямків діяльності шведсько- українського центру «Angelholm». Дослідження та клінічна практика останніх десятиліть впевнено свідчать, що використання металевих інтрамедулярних (внутрішньокісткових) фіксаторів є одним з найбільш перспективних методів лікування важких переломів та їх наслідків. Директор клініки - Заслужений лікар України, академік АН УНП, професор Іван Рубленик ще в 1970-х роках розробив і запатентував унікальну методику лікування великих трубчастих кісток, яка не має аналогів у світовій медичній практиці. Учні професора І.Рубленика на чолі з к.м.н Сергієм Біликом стали відомими експертами в проведенні складних ортопедичних операцій при проведенні хірургічного лікування переломів та їх наслідків.

Артроскопічна хірургія та пластика зв'язок широко використовується в медичній практиці шведсько-українського медичного центру «Angelholm» при лікуванні захворювань колінного суглоба. Артроскопія - лікувально-діагностичний метод, який відрізняється мінімальною травматичністю і високою точністю діагностики. Під час проведення операції хірург детально оглядає внутрішні суглобові структури (хрящі, зв'язки і т.д.), знаходить пошкодження та проводить необхідне лікування.

У лікуванні міжхребцевих гриж (кил) фахівці клініки використовують ефективні оперативні та неоперативні методи:
• катетер - метод (епідуральний адгезіоліз) - ефективний неоперативний метод лікування
• мікрохірургічна декомпресія хребта - вивільнення нерва від тиску та видалення грижі хірургічним способом
• стабілізуючі операції на хребті - при нестабільності або зсуві хребців (лістез), коли виникає звуження хребетного каналу, здавлювання окремих нервів або при значній болі в спині
• черезшкірна нуклеотомія - безпечний малотравматичний хірургічний метод лікування грижі міжхребцевих дисків
• ендоскопічна хірургія хребта — хірургічне лікування грижі, спінального стенозу, спонділолістезу та інших проблем хребта
Перевагами таких методів є низький травматизм, надійність та швидке відновлення.

А також, в центрі «Angelholm» проводяться такі види ортопедичного оперативного лікування :
• корекція вісі та довжини кінцівки
• лікування «хибних» або псевдо- суглобів
• корегуючі операції при деформаціях гомілки та стопи
• оперативне лікування доброякісних пухлин кісток та суглобів.

Поєднання новітніх європейських технологій та багаторічного власного досвіду дало можливість медичному персоналу операційного відділення чітко та досконало відпрацювати всі етапи технологічного ланцюга операцій, що дозволило значно підвищити якість та звести до мінімуму тривалість оперативних втручань.

При потребі під час лікування у клініці проводиться мембранний плазмаферез - високоефективний метод очищення крові, який також широко використовується при інтоксикації організму, алергіях різного походження, аутоімунних і нервових захворюваннях, ревматизмі, перитонітах, токсикозах у вагітних та ін.

У 2012 році у шведсько - українському медичному центрі «Angelholm» було відкрито і успішно працює відділення інтервенційної кардіології. Завдяки співпраці шведських та німецьких фахівців з лікарями - кардіологами центру і установкою нового ангіографа стало можливим проведення коронарографії та стентування коронарних судин серця (у плановому порядку, а також ургентно) відтепер і у нашому регіоні.

У 2014 році розпочало свою роботу детоксикаційне відділення та відділення проктології.

У шведсько-українському центрі «Angelholm» проводиться кваліфікована діагностика.
• Магнітно-резонансна томографія - сучасний високоточний та абсолютно безпечний метод діагностики головного мозку, суглобів і хребта.
• Комп'ютерна томографія - метод діагностики, який дозволяє отримати пошарове чітке зображення всіх органів і тканин.
• Денситометрія кісток - обстеження, яке дає можливість визначити мінеральну щільність кісток у різних відділах скелету, діагностувати і пролікувати остеопороз, завдяки чому суттєво знижується ризик виникнення переломів.
• Ультразвукова діагностика.
• Ортопедичне моделювання стопи.

За роки своєї діяльності шведсько-український медичний центр «Angelholm» став відомий не тільки в Україні, а й далеко за її межами.До нас звертаються пацієнти як з близького , так і далекого зарубіжжя. Високий професіоналізм співробітників та сумлінне і чуйне ставлення до виконання своїх обов'язків заслужили сердечну подяку та повагу людей, які знайшли тут порятунок, розуміння та повернулися до повноцінного життя.

Завдяки 25-річному досвіду, наполегливій праці, використанню нових технологій, запозичених у шведських та німецьких хірургів, сучасних медикаментів та матеріалів, у нас успішно проводиться гарантоване хірургічне лікування в поєднанні з індивідуальним підходом до кожного пацієнта.

Досягнення клініки достойно оцінено на державному рівні. У 2004 році ми стали лауреатами національного конкурсу «Краще підприємство України» в номінації «Медицина і охорона здоров'я», а також неодноразово були переможцями Всеукраїнських конкурсів якості товарів і послуг.
Віртуозна робота хірургів клініки, злагоджена співпраця адміністраторів, молодшого та середнього медичного персоналу, відповідальне ставлення колективу до своїх обов’язків, потужна матеріально-технічна база, сучасне обладнання та гарні умови перебування дають гарантовано позитивні результати лікування.

Графік Роботи:
День Час роботи
Понеділок 08:00 - 20:00
Вівторок 08:00 - 20:00
Середа 08:00 - 20:00
Четвер 08:00 - 20:00
Пʼятниця 08:00 - 20:00
Субота 08:00 - 14:00
Неділя Вихідний
Реклама:
1333 . 10115 . 48277143