Вхід | Реєстрація
vartua.com » Підприємства
Садовий Центр, ГалСад

Садовий Центр, ГалСад

Додано : 04-03-2016  |  Переглядів : 2525
Не один рік на вічтизняному ”зеленому” ринку активно і плідно працює наш садовий центр ГалСад (від ”галицька садиба”). З часу заснування (літо 2005) ми зуміли поступово розширити не лише свою територію та сферу пропонованих нами послуг, а й створити хорошу стабільну базу клієнтів, налагодивши тісні ділові зв’язки з гуртовими та роздрібними покупцями, як на галицькому терені, так і по всій Україні.

Знаходимось ми у самому кінці вулиці Зеленої, одразу за перехрестям київської та франківської трас (перед селом Давидів). Не помітити нас просто не можливо: гігантська теплиця і велика територія з вуличними рослинами – це саме те, що Ви шукали. Якщо ж власного авто у Вас немає, то на допомогу прийде громадський транспорт: маршрутівками № 160, 161, 178 регулярно можна дістатися до нас без пересадок фактично з центру (від площі Петрушевича). А причин відвідати наш садовий центр безліч. Задумали створити вдома оранжерею? Вирішили, що город з бульбою не надто солідно виглядає при Вашій садибі, і ви маєте геніальний проект ландшафтного дизайну? Тоді Вам до наc і не обов’язково для того любити садівництво – дбайте та порадуйте близьких. Одним словом, по будь-які (від класики до екзотики) рослини, усе для і до них (чим підгодувати, полікувати, захистити, обробити, у що посадити, і т.д, і т.п., і тощо) – сюди, сюди, сюди.

Географія наших закордонних партнерів теж досить обширна, адже пропонуємо Вам товар від провідних європейських виробників галузей, дотичних до керунку, у якому ми працюємо. Про це, до речі, свідчить і те, що у 2009 році ГалСад визнано імпортером року. Крім того, останнім часом ми активно займаємось вирощенням власного посадкового матеріалу, з метою оптималізації цін і доступності рослин для різних категорій клієнтів.

Щорічно ми беремо участь у різноманітних всеукраїнських виставках, орієнтованих на розвиток ландшафтного дизайну та флористики, туристичного, готельного та ресторанного бізнесу ( ”Тур-Експо”, ”квіти та Ландшафт”, ”Дизайн ХХІ ст” тощо); нас дипломовано за участь у підготовці міста до Євро-2012 – за професійну майстерність.

Завжди до ваших послуг професійна молода команда ГалСаду: кваліфіковані працівники радо допоможуть консультаціями та порадами, обслужать на належному рівні. Наша діяльність не обмежується купівлею-продажем. Виконуємо замовлення з проектування дизайну та декорування екстер- та інтер’єрів будь-яких приміщень, оформлення різноманітних урочистостей. Усе, що б ми не робили, ми робимо для Вас. Для постійних відданих клієнтів на ГалСаді діє система індивідуальних накопичувальних знижок, послуга оповіщення про надходження новинок, акції та інша інформація.

Регулярно у жовтні запрошуємо усіх на святковий ярмарок, коли можна не лише вдало скупитися під час сезонного розпродажу, а й файно розважитись у кращих традиціях українського народу. Зрештою, до нас можна приїхати погожої днини і просто прогулятися… І тоді гарантовано щось та й Вас зацікавить і приводитиме на ГалСад ще і ще.
А чекаємо ми Вас щодня – без вихідних: у літній період з 8.00 до 20.00, у зимовий – з 9.00 до 18.00, а у неділю з 10.00 до 16.00.

Гуртовий та роздрібний продаж декоративних рослин для зовнішнього озеленення
Ексклюзивні та великомірні рослини зі всього світу
Гуртовий та роздрібний продаж кімнатних рослин
Рослини для водойм
Цибулини та кореневища квітів
Добрива для всіх видів рослин
Елементи декору
Садовий та городній інвентар
Вироби з кераміки
Флористичні послуги
Консультація та поради фахівців

Адреса: Львів-Давидів, перехрестя автошляхів Київ - Чоп та Львів - Івано-Франківськ
Реклама:
736 . 11651 . 48256396