Вхід | Реєстрація
vartua.com » Підприємства
Готель-хостел Вітан

Готель-хостел Вітан

Додано : 30-05-2017  |  Переглядів : 487
Готель-хостел Витан знаходиться практично в центрі Львова в декількох хвилинах пішої ходи від пам'яток міста.

Переваги нашого готелю - чисті просторі кімнати з приємним дизайном, якісні меблі, професійне обслуговування, демократичні ціни, затишна атмосфера. Персонал надасть інформацію про культурні заходи, місцеві визначні пам'ятки, туристичних екскурсій та нічного життя міста Лева. Безкоштовна парковка для гостей готелю, безкоштовний інтернет в номерах.

Готель-хостел Витан
Хостел у Львові, з відмінним місцем розташування. Варто відзначити що наш хостел в центрі Львова, а це великий плюс для людей які приїхали до міста Лева як туристи. Адже до основних визначних пам'яток цього старого і прекрасного міста всього лише 5 хвилин ходьби.

Завдяки розташуванню в тихій вуличці старого міста, нашим відвідувачам ніщо не буде заважати відпочити від насиченого дня.

«Витан» розташований в 100 метрах від одного з кращих торгових центрів Львова - «Форум». Це ще один плюс при бронюванні номера саме у нас. Так Ви в будь-який момент можете піти на шопінг і прикупити собі одяг від кращих світових дизайнерів, смачно поїсти, переглянути найновіші фільми в технології 4DX і 3D.
Гостям хостелу будуть запропоновані загальні класичні номери, а також бюджетні номери з 2 окремими ліжками, двомісні номери з 1 великим ліжком, тримісні номери та чотиримісні.

Безпека
Наявність індивідуальних камер зберігання для гостей готелю-хостелу, в яких можна зберігати свої особисті речі.

Цілодобова робота
Ресепшн хостелу приймає гостей цілодобово без вихідних, а уважний і чуйний персонал зробить все щоб відпочинок був приємним.

Простота
Найпростіша система бронювання. Зробити бронь можна на сайті, по телефону, або через букінг-системи 24/7 без передоплат.

Комфорт і чистота
Гостям надається кухня обладнана усією необхідною побутовою технікою, душові кімнати, вологе прибирання кожен день.
Реклама:
1069 . 16346 . 48261091