Вхід | Реєстрація
vartua.com » Підприємства
Монітор-Україна, ТОВ

Монітор-Україна, ТОВ

Додано : 30-09-2019  |  Переглядів : 666
Товариство з обмеженою відповідальністю «Монітор-Україна» здійснює свою господарську діяльність в Україні з 2001 року.

Основні види діяльності:
• поставка пасажирських, вантажних, лікарняних, сервісних, котеджних ліфтів та вертикальних , похилих платформ для неповносправних людей;
• монтаж, демонтаж, пусконалагоджувальні роботи, ремонт та модернізація ліфтового обладнання, ескалаторів;
• диспетчеризація та технічне обслуговування ліфтового обладнання;
• консультація проектних організацій, щодо підбору і можливості встановлення ліфтового обладнання навіть в обмежений простір.

Наші ліфти встановлено на території всієї України: Києві, Харкові, Одесі, Мукачево, Ужгород, Львова та ін.

ТзОВ «Монітор-Україна» з 01 травня 2007 р. є дійсним членом Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ліфтовиків України» та Технічного комітету «ТК-104».

ТзОВ "Монітор-Україна" нагороджено відзнаками "Лідер Галузі 2005, 2007 та 2008, 2009 років" за офіційними даними Державної статистики згідно з КВЕД у своєму виді економічної діяльності.

ТзОВ "Монітор-Україна" - Лауреат Всеукраїнської програми "Золоті Руки Країни" 2008, 2009 р.;

Лауреат почесної нагороди "Лідер української економіки" 2008 р.

В червні 2010 року нашу фірму відзначено Знаком відповідності – «Висока конкурентоспроможність» .

З 12 травня 2021 року ТзОВ “Монітор-Україна” є офіційним дистриб’ютером виробника CIBES в Україні.

«Якість - запорука Вашої безпеки та комфорту» - наше кредо, яким керується підприємство у своїй господарській діяльності та яке допомагає йому функціонувати та розвиватися. Тому ми пропонуємо лише якісні європейські ліфти, підйомники, платформи, які відповідають європейським Директивам та стандартам.

Підприємство пропагує індивідуальний підхід до кожного клієнта з питань вибору найоптимальнішого варіанту обладнання, так як ми працюємо з різними виробниками в яких є не лише стандартні технічні рішення, а й індивідуальні, які підійдуть саме Вам як по ціні, якості та дизайну - від найпростіших до найсучасніших вибагливих моделей.

У професійній діяльності ТзОВ «Монітор-Україна» застосовуються сучасні та прогресивні методи роботи та технології. Представники ТзОВ «Монітор-Україна» регулярно приймають участь у всеукраїнських та міжнародних науково-практичних конференціях і виставках за основним профілем своєї діяльності, здобуваючи нові знання та нових партнерів.

Останні роки ми досконало вивчаємо ліфтове обладнання різних виробників та нормативні документи для забезпечення можливостей доступу маломобільним групам населення. І якщо у Вас є завдання, але Ви не знаєте, як його реалізувати, ми готові Вас проконсультувати і запропонувати можливі рішення спираючись на європейський досвід, стандарти та технічні можливості.

Ми готові до співпраці з ВАМИ і до відповідальності за свої проекти та роботу!
Реклама:
893 . 12935 . 48257680