Вхід | Реєстрація
vartua.com » Підприємства
Видавництво Астон, ТзОВ

Видавництво Астон, ТзОВ

Додано : 22-05-2020  |  Переглядів : 481
Видавництво Астон - навчальна та методична література

Видавництво "Астон" засноване 8 липня далекого 1991 року в час існування Радянського Союзу. 22 липня 1991 року Тернопільським обласним управлінням статистики Держкомстату УРСР видавництву було присвоєно ідентифікаційний код 14029237. Небагато підприємств в Україні можуть похвалитися першими цифрами коду - 140.

На початку існування ми намагалися наповнити ринок історичною та релігійно-духовною літературою. Згодом у середині 90-х видавництво почало активно заповнювати вакуум навчально-методичної літератури на потребу нових вимог до освітнього процесу. На теперішній момент освітня література стала ключовою в структурі діяльності підприємства.

Для виготовлення власної продукції ми використовуємо тільки якісну сировину провідних виробників паперу. Високi вимоги до полiграфiчної пiдготовки та професiоналiзм колективу дають змогу виготовити дiйсно якiсну продукцiю, яка вiдповiдає сучасним вимогам ринку.

Місією нашого підприємства є найповніше забезпечення учнів та вчителів дешевою та якісною літературою. Ми завжди ставили собі за мету задоволення потреб споживачів в найрізноманітнішому спектрі літератури.
Реклама:
847 . 4967 . 48271995