Вхід | Реєстрація
vartua.com » Підприємства
Культ хліба, реміснича пекарня

Культ хліба, реміснича пекарня

Додано : 05-09-2022  |  Переглядів : 1373
Культ хліба

Реміснича пекарня у Львові, заснована у 2016 році нашим шеф-пекарем.

Створюємо натуральний хліб та випічку зі зрозумілим складом. Готуємо так, як ви самі зробили б хліб вдома. Якби були завзятим пекарем-ремісником :)

Хліб, як культ

Осучаснюємо традиції. Створюємо продукцію за класичними технологіями й рецептурами, але з використанням сучасних знань та умінь. Так народжується нове покоління українського хліба.

Робимо чесний продукт. Якщо це сирник, то він складається із сиру, без манки чи борошна, які обтяжують та здешевлюють продукт. Без компромісів із якістю, тільки свіжі та натуральні продукти.

Не використовуємо штучні додатки. Без пекарських сумішей, покращувачів, консервантів, замінників натуральних продуктів тощо. Такі додатки зазвичай використовують хлібзаводи та псевдокрафтове виробництво, не вказуючи інформацію у складі. У нас реміснича пекарня, тому хліб крафтовий: з натуральних та зрозумілих продуктів.

Соціальна справа. Відколи існує пекарня, співпрацюємо з доброчинною організацією «Нагодуй голодного», яка щотижня годує людей у оголошених локаціях. Також, співпрацюємо з першим продовольчим банком їжі «Тарілка», який збирає їжу для потребуючих. Оскільки наша місія — хліб для людей, ми не здаємо випічку на перероблення, як заведено, а допомагаємо тим, хто цього потребує. Зараз також випікаємо для військових та вимушено переміщених людей.

Тільки українська продукція. Всю випічку, хліб, десерти — робимо з української сировини, підтримуючи локальних виробників.

Засновник ремісничої пекарні — Степан Савчин.

До 2014 року був інструктором з верхової їзди та іпотерапевтом. У 2014 пішов добровольцем на Схід, очолював дивізію спецпідрозділу роти особливого призначення «Східний корпус».

Після повернення, з підтримкою друзів, заснував пекарню. Щоб робити те, що любить, розвивати соціально-корисну справу та економіку країни.

Цінності, на яких будується Культ хліба — це бути корисними та доступними для людей. Щоби кожен міг купити нормальний продукт за нормальні гроші. Натуральна їжа, простота, людяність та користь — це м’якушка нашої ремісничої пекарні.

Культ хліба — це 1 реміснича пекарня та 5 магазинчиків, куди ми щоранку привозимо свіжу випічку. Також, на всіх локаціях, випікаємо для вас зранку вівсяне печиво, розігріваємо круасани та випічку в духовій печі.

Локації магазинів (щодня 8:00-21:00):
• Липи, 20. Магазин та столики, де можна випити чай-каву.
• Стрийська, 45а. Магазин та столики, де можна випити чай-каву.
• Героїв УПА, 73в. Магазин та столики, де можна випити чай-каву. На вихідних графік роботи 8:00-19:00.
• Левицького, 118. Магазин.
• Чупринки, 16. Магазин.
Реклама:
1120 . 6692 . 48273720