Вхід | Реєстрація
vartua.com » Підприємства
Premium Relax Club, салон краси

Premium Relax Club, салон краси

Додано : 01-06-2023  |  Переглядів : 487
Салон краси у м. Львів «Premium Relax Club» — саме те місце, де Ви зможете відпочити як тілом, так і душею.
Своїм гостям салон краси у Львові пропонує широкий спектр косметологічних послуг, різноманітні види тайського і класичного масажу, програми корекції фігури, манікюр і педикюр. Спеціалісти тайського масажу звільнять Вас від тягаря буденних турбот і подарують Вам бадьорість тіла і духу, зануривши в чарівну атмосферу тайської культури догляду за здоров’ям.

«Преміум Релакс Клаб» давно взяв собі за правило бути піонером у впровадженні новинок косметології по всій Західній Україні. Саме тут проводиться унікальна в своєму роді процедура одночасного нарощення і оздоровлення нігтів – японський манікюр і педикюр. Художній манікюр – справа справжнього майстра, багаторазової призерки регіональних і всеукраїнських конкурсів NailArt-y, яка зробить Ваші нігтики витвором справжнього мистецтва.

Тут на найвищому професійному рівні проводяться процедури омолодження шкіри з допомогою біоревіталізації, ін’єкцій ботоксу (botox), мезотерапії, контурної пластики обличчя. Зробити тіло струнким та підтягнутим допоможуть Вам масажисти салону в парі з засобами провідних косметологічних фірм. А з допомогою лазерної епіляції Ваша шкіра стане назавжди шовковистою.

Також, у салоні краси, можна придбати подарунковий сертифікат, який допоможе зробити дорогим Вам людям приємний сюрприз.

Але, мабуть, головна особливість «Premium Relax Club» – це неповторна атмосфера краси, затишку і гостинності, які тут панують.
«Преміум Релакс Клуб» завжди радий бачити Вас у себе в гостях, щоб допомогти Вам бути ще гарнішими. Завітайте!
Реклама:
1491 . 14179 . 48281207