Вхід | Реєстрація
vartua.com » Товари » Будівництво » Сипучі, дорожні матеріали » Щебінь, гравій
 

Щебінь гранітний, відсів, Львів

Ціну уточнити

Додано : 12-04-2017  |  Оновлено : 13-12-2017  |  Переглядів : 1601
Фірма Гранполіс-плюс, ТзОВ

     Львів
  (032) 270-11-57  
     (093) 024-16-51  
     (068) 709-43-84  
  GranPP@ukr.net
Детальний опис

ТзОВ «Фірма «Гранполіс-Плюс» пропонує Вам гранітний щебінь різної фракції (фракція 2-5, 5-10, 5-20, 20-40, відсів) та вапняний розчин за приємними цінами!

Гранітний щебінь - це щебінь з твердої гірської породи зернистої будови, яка є найпоширенішою на Землі. Гранітна скеля являє собою викинуту на поверхню землі магму, що затверділа. Гарні властивості граніту роблять його найпопулярнішим будівельним матеріалом.

Щебінь митий (фракція 2-5)
Щебінь даної фракції в основному використовується у виробництві тротуарної плитки, а також іншої подібної будівельної продукції, де дана фракція є основною.

Фракція 5-10
Найпопулярніша фракція щебеню. Щебінь даної фракції застосовується при виробництві бетонів, бетонних конструкцій, будівництві доріг, будівель і мостових переходів, а також для різних підстипок, дренажу і т.д. Але основне застосування щебеню цієї фракції - дорожнє покриття. При виробництві бетонів, головним чинником їх міцності є наповненість щебенем. Чим більше в суміші щебеню, тим міцніше бетон. Якісний, круглий або кубовидний щебінь створює найбільше ущільнення, наявність щебеню глоподібної форми сприяє появі порожнеч і збільшення вмісту в суміші сполучного компонента, а значить до зменшення міцності бетону. Тому при виробництві якісних бетонів використовують щебінь дрібних фракцій, одна з яких фракція 5-10.

Фракція 5-20
Дрібна фракція. Щебінь даної фракції в основному використовується в асфальтобетонних сумішах. Даний розмір дає найбільше зчеплення в суміші, що у свою чергу робить бетон максимально міцним, а також надає гладкості поверхням бетонних блоків, що зводить до мінімуму підготовку стін, підлог і стель будівель до завершального етапу обробки: проклейки шпалер, укладання плитки і т.д. Дана фракція - найбільш використовувана в процентному відношенні в усіх будівельних роботах.

Фракція 20-40
Фракція середнього розміру. Застосовується для будівництві доріг як нижній шар асфальтного покриття. Дана фракція на сьогоднішній день, є найбільш споживаної в будівельній індустрії України. Її використовують як для невеликого приватного будівництва, так і для будівництва великих виробничих площ. Щебінь даної фракції використовується як подушки при будівництві швидкісних магістралей, залізниць, виробництві бетону та масивних залізобетонних конструкцій. Використовується при закладці фундаментів і зведенні різних будівельних споруд. Застосовується для відсипки стоянок, основ під фундаменти, при влаштуванні майданчиків для роботи важкої будівельної техніки, як заповнювач в бетонах підвищеної міцності.
Подібні товари інших компаній   Подивитись всі
Реклама:
Ворота з кованих елементів: переваги гарячого кування 21-11-2022
Ворота з кованих елементів: переваги гарячого кування
Кожен власник приватного будинку хоче, щоб його житло виглядало затишно і красиво, і прибудинкова територія – не виняток. Багато хто прикрашає її газонами, клумбами, ліхтарями, робить альтанки. ...
Що таке поребрик і бордюр? Яка різниця? 19-02-2024
Що таке поребрик і бордюр? Яка різниця?
Для чого використовують бордюри та поребрики? При замощенні території бруківкою необхідно надійно зафіксувати межі по всьому периметру ділянки. Адже в процесі експлуатації під дією навантажень ...
Догляд за кованими воротами: кілька порад від «Брама» 21-11-2022
Догляд за кованими воротами: кілька порад від «Брама»
Ворота з кованими елементами завжди були і будуть відмінним вибором для огорожі території приватного будинку. Вони дуже міцні, мають тривалий термін експлуатації і оригінальний дизайн, завжди ...
183 . 492 . 48267520