Вхід | Реєстрація
vartua.com » Товари » Дім, сад, город » Канцелярські товари » Штемпельні фарби
 

Штемпельні фарби

Ціну уточнити

Додано : 05-12-2018  |  Оновлено : 05-12-2018  |  Переглядів : 575
VEKTOR, печатки та штампи

     Львів
  (067) 527-75-15  
     (073) 527-75-15  
     (068) 243-68-38  
  info@vektor.lviv.ua
Детальний опис

ШТЕМПЕЛЬНІ ФАРБИ
Сучасні штемпельні фарби випускаються на водній та спиртовій. Кожна фарба розрахована на використання з певними видами поверхонь.

Найпоширеніша фарба - на водній основі, вона застосовується у всіх штемпельних подушках і призначена для проставлення відбитків на папері. Фарба вбирається в поверхню, тому якщо папір глянцевий, така фарба буде просто змащувати. Це саме та фарба, яку ми використовуємо для дозаправки штемпельних подушок, при роботі з печатками, штампами і факсиміле. Колірна палітра різноманітна (синій, блакитний, чорний, коричневий, червоний, рожевий, зелений, фіолетовий, жовтий, оранжевий, бірюзовий, бордовий та біла кольори). Найбільша палітра кольорів штемпельної фарби тільки у нас!

Для глянцевого паперу та будь-яких інших, не всмоктують поверхонь (пластик, скло, бетон, метал, поліетилен і т.д.) використовують фарбу на спиртовій основі. Спирт миттєво випаровується, а відбиток залишається. Такі чорнила можна використовувати тільки з гумовими кліше. Полімерні кліше не підійдуть, через поглинання полімером спирту, що призведе до збільшення полімерного кліше в розмірах і виході його з ладу. При використанні спиртовмісних фарб треба враховувати і те, що спирт випаровується не тільки на відбитку, але і в штемпельною подушці, в яку вони заправлені, тому необхідно в момент простою подушку закривати кришкою або прибирати в герметичний пакет, так можна продовжити експлуатаційні властивості штемпельною подушки.

Фарба на спіротовій основі застосовується для металевих та інши поверхон. Фарба дуже швидко висихае тому не використовуеється з автоматичною фурніторую.

Спеціальні штемпельні фарби. Штемпельна ультафіолетовая невидима і видима фарба на водній основі для паперу та картону. Час висихання на папері 12 секунд. Застосовується для нанесення контрольних міток, для підтвердження автентичності документів, а також для нанесення невидимих ​​міток на шкіру (наприклад в клубах). Виявляється в ультафіолетових променях. Використовується як з автоматичними, так і з ручними печатками і штампами. Колірна палітра фарб: бузкова, жовта, оранжева, зелена і невидима.
Реклама:
Хвороби азалії та їх лікування 19-03-2018
Хвороби азалії та їх лікування
Грибкові хвороби Азалія, в принципі, квітка вередлива і гостро реагує на порушення мікроклімату і недбайливе ставлення, а якщо вже їй трапляється захворіти, то потрібно запастись терпінням і ...
Як доглядати каланхое в домашніх умовах 19-03-2018
Як доглядати каланхое в домашніх умовах
Догляд за каланхое після купівлі Отже, вдома з’явилась красива і корисна рослина – каланхое. Що робити, щоб їй сподобалось в новому місці, щоб відбувався активний ріст, рясне цвітіння і не ...
Хлорофітум Green Orange 21-03-2018
Хлорофітум Green Orange
Красу, яка завжди поруч, ми перестаємо помічати. Чудова рослина хлорофітум для нас тепер - просто невибагливий очищувач повітря у вазоні. Але природа дарує нам сюрпризи. Це хлорофітум оранж, він же ...
941 . 13512 . 48258257