Вхід | Реєстрація
vartua.com » Послуги » Будівельні послуги » Будівництво будівель і споруд » Будівництво цивільних будівель » Будівництво спортивних споруд, басейнів
 

Готові гідромасажні СПА ванни

Ціну уточнити

Додано : 22-06-2020  |  Оновлено : 22-06-2020  |  Переглядів : 481
Басейн Захід, сауни та басейни

     Львів
  (097) 007-08-81  
  basejnzahid@ukr.net
Детальний опис

Готові гідромасажні СПА ванни

Гідромасажні міні басейни спа, компанії IQUE (Англія) це комфорт, який перевищує всі очікування. Свою популярність IQUE придбала за рахунок впровадження інновацій та випуску продукції високої якості. Компанія ставить метою виробляти гідромасажні ванни з мінімальним рівнем енергоспоживання та обслуговування, що надасть користувачам максимально комфортні умови для відпочинку.

Гідромасажний спа-басейн IQUE подарує вам здоров'я і заряд гарного настрою. Його компактна чаша з легкістю поміститься в будинку, а місткість (до 6 осіб) дозволить насолоджуватися домашнім курортом Вам і Вашим друзям.

Щоб досягти максимальних результатів, в конструкції гідромасажного басейну IQUE використані найбільш ефективні конфігурації форсунок і нагрівачів. Гідромасажні форсунки мають певне розташування в чаші, що дає можливість масажувати різні зони в індивідуальному режимі в положенні сидячи і напівлежачи. Крім гідромасажу, гідромасажний басейн СПА IQue оснащений функціями ароматерапії, хромотерапії і аеромасажу, що гідно оцінять справжні поціновувачі SPA процедур. Аерофорсунки подають нагріте повітря для м'якого масажу, а зручні підголовники дозволять розслабитися в повній мірі. Ваш відмінний настрій забезпечить чарівне освітлення чаші від світлового водоспаду, прожекторів і точкового освітлення в чаші басейну.

Сучасна система фільтрації очищає воду до рівня питної, а значить, Ваша шкіра буде захищена від згубного впливу хлору і передчасного старіння. Економічність обладнання забезпечується і електронною системою Balboa, нагрівачем Balboa і чашею, виконаною з акрилу Aristech (США). Цей акрил зберігає тепло протягом тривалого часу, стійкий до хімічних і механічних пошкоджень, запобігає розвитку водоростей.
Подібні товари компанії   Подивитись всі
Подібні товари інших компаній   Подивитись всі
Реклама:
1336 . 10154 . 48277182