Вхід | Реєстрація
vartua.com » Товари » Будівництво » Сипучі, дорожні матеріали » Камінь природний, бутовий
 

Камінь базальтовий природний, бутовий

576.00 грн

Додано : 10-11-2022  |  Оновлено : 14-11-2022  |  Переглядів : 167
ІВАНО-ДОЛИНСЬКИЙ СПЕЦКАРЄР, ПрАТ

     Костопіль
  (036) 572-22-62  
     (036) 572-22-62  
     (097) 543-97-18  
  kamni_bazaltovi@ukr.net
  bazalt-ua.com
Детальний опис

Івано-Долинський спецкар`єр пропонує:

Бутовий камінь - куски базальту розміром від 150 до 500 мм (за погодженням сторін допускається від 70 до 1000 мм) отримані в результаті дроблення базальтів скельної відмінності, який відповідає ОСТ 21 – 73 – 87.
Камінь природний. Блоки необроблені - (базальтові стовпчики) колоті куски базальтових “стовпів”, видобуті із масиву базальтів стовпчатої відмінності, які відповідають вимогам ДСТУ БЕN 1467:2007.

Нерегулярний камінь (сировина базальтова)
Дроблені куски базальту невеликого розміру від 100 до 400 мм отримані шляхом виколювання ручним способом більших кусків базальту.
Ціна 2200, 00 грн за 1т.
ЗАСТОСУВАННЯ:
Найчастіше використовується в будівництві будинків, фундаментів та доріг.

На Івано-Долинському родовищі базальти представлені двома різновидами. Це стовпчаста окремість базальтів і скельний базальт. Скельний базальт складає близько 95% від загального об’єму розвіданих і затверджених до видобутку запасів і, лише 5% припадає на долю базальтових «стовпів».

Хімічний склад базальтів родовища, %:
Базальти родовища характеризуються стабільним хімічним складом за вмістом основних компонентів і мають суттєві переваги перед аналогічними родовищами базальтів.

Фізико – механічні властивості корисної копалини.
Зразки базальтів родовища витримують 50 циклів заморожування та відтаювання у воді без видимих ознак руйнування. Втрата у масі після заморожування відсутня.

Характеристика декоративності сировини.
В декоративному відношенні базальти Івано – Долинського родовища представлені одним ахроматичним різновидом і характеризуються в полірованій фактурі обробки чорним та чорно – смолянистим кольором основного фону, який складає приблизно 95-97% оцінюваної поверхні (2-га ступінь світлоти).

Чорний колір основного фону носить рівномірний характер, має ІІІ категорію світлоти і ІІ ступінь світлоти (світлота 5,7-9,0%).

Базальт Івано – Долинського родовища має IV категорію насиченості (0,1) з ледь помітним «Холодним» темно – зеленим тоном кольору. Приємний чорно – зелений фон, розмитість та багатотонність і в той же час малочисельність загального малюнку при розрізанні базальтів у трьох взаємно перпендикулярних напрямках є позитивною ознакою базальтів родовища.

По декоративності малюнка базальти Івано – Долинського родовища мають І категорію малюнка, ІІ категорію структури та 0-ву просвічуваність (ІІІ категорія просвічуваності). Здатність добре поліруватися, що відповідає І категорії поліруємості, вигідно вирізняє базальти Івано – Долинського родовища серед інших гірських порід чорного кольору.
Реклама:
Технологія замощення бруківки 19-02-2024
Технологія замощення бруківки
Дотримання правильної технології укладання бруківки – це запорука надійності та довговічності експлуатованої замощеної поверхні. Як правильно укласти бруківку? Вибір бруківки за параметрами ...
Найкращі ковані ворота: як зробити правильний вибір і не попастися на псевдовироби 21-11-2022
Найкращі ковані ворота: як зробити правильний вибір і не попастися на псевдовироби
Ковані ворота – ідеальний варіант для будь-якого приватного будинку. Вони представлені в різних цінових сегментах, є справжнім елементом розкоші і роблять огорожу неймовірно привабливою. Такі ворота ...
Актуальні питання і короткі відповіді про натяжні стелі 21-12-2017
Актуальні питання і короткі відповіді про натяжні стелі
Актуальні питання і короткі відповіді про натяжні полотна 1. Чи містять натяжні стелі шкідливі сполуки і хімічні речовини? Натяжні стелі виготовляють з того ж самого ПВХ, що й пластикові пляшки ...
1398 . 11613 . 48278641