Вхід | Реєстрація
vartua.com » Послуги » Побутові послуги » Клінінгові послуги » Дезінфекція, дезінсекція і знищення гризунів
 

Послуги дератизації, боротьби зі шкідниками та контролю шкідників

1.00 грн

Додано : 03-03-2023  |  Оновлено : 03-03-2023  |  Переглядів : 230
СТОП! КУКАРАЧА, ТОВ

     Львів
  (093) 911-00-32  
     (067) 911-00-32  
     (098) 911-03-72  
     (068) 911-03-12  
     (068) 911-00-38  
  office@pestcontrolukraine.com.ua
  stopkukaracha.com.ua
Детальний опис

Маючи багаторічний досвід, "СТОП! Кукарача" є лідером у боротьбі з шкідниками, надаючи експертні, надійні та професійні послуги з боротьби зі шкідниками комерційним та побутовим споживачам.

Під час пандемії коронавірусу (COVID-19) "СТОП! Кукарача" продовжує надавати підприємствам послуги з боротьби зі шкідниками та дезінфекції, щоб захистити підприємства та будинки, квартири від ризиків, спричинених зараженням шкідниками. Багато важливих підприємств та послуг повинні продовжувати працювати, щоб підтримувати роботу суспільства, такі як харчова промисловість , роздрібна торгівля продуктами харчування та охорона здоров'я.

Усі вони піддаються ризику зараження шкідниками, які можуть завдати шкоди будівлям, електрообладнанню та будь-яким продуктам, що там зберігаються, і одночасно поширити багато видів хвороб.

Ми також пропонуємо цілий ряд юридично відповідних послуг з дезінфекції, щоб допомогти компаніям боротися з наслідками коронавірусу.

"СТОП! Кукарача" може надати інноваційні рішення щодо боротьби зі шкідниками та спеціалізовані послуги з дезінфекції з урахуванням ваших потреб, допомагаючи захистити ваш бізнес, а також здоров'я та добробут вашого персоналу та клієнтів.

Ми без проблем вирішимо проблеми з щурами, мишами, тарганами, клопами, блохами, осами та іншими шкідниками.

БОРОТЬБА ЗІ ШКІДНИКАМИ НА ПІДПРИЄМСТВАХ

"СТОП! КУКАРАЧА" пропонує комплексні рішення для боротьби зі шкідниками як для підприємств в одній локації, так і тих, які працюють по всій території України, починаючи від виробничих потужностей, закінчуючи ресторанами, складами та офісними будівлями, продуктовими магазинами. Ми є національними експертами-у боротьбі зі шкідниками, які знають, як вирішувати проблеми з шкідниками в різних секторах.

Навіть не висока активність шкідникамів може мати великі наслідки для репутації вашого бренду і не тільки. Кожна галузь має унікальні проблеми з шкідниками, саме тому ми спільно з вами створюємо спеціальне, експертне рішення, яке запобігає виникненню проблем із шкідниками.

ПОСЛУГИ БОРОТЬБИ ЗІ ШКІДНИКАМИ

Шкідники забруднюють продукцію, завдають структурних руйнувань та є серйозними перенощиками різних хвороб, які можуть серйозно зашкодити здоров’ю. Експерти компанії "СТОП! КУКАРАЧА" роками розробляли детальні протоколи для вирішення проблем шкідників у найрізноманітніших середовищах. Основа нашої програми запобігання шкідникам виявилася успішною для більше ніж 2000 клієнтів.

Незалежно від проблеми зі шкідниками, МИ має рішення, для вирішення цих проблем.

Замовити дератизацію (вилов та контроль мишей та щурів), дезінсекцію (обробка від тарганів, клопів, бліх, ос, шершнів, довгоносиків), дезінфекцію (протигрибкову, противірусну, COVID-19), фумігацію силосів та елеваторів у Львові та Львівській області, Хмельницькому та Хмельницькій області, Тернополі та Тернопільській області, Рівному та Рівненській області, Луцьку та Волинській області, Чернівцях та Чернівецькій області, Вінниці та Вінницькій області, Ужгороді та Закарпатській області.
Подібні товари компанії   Подивитись всі
Реклама:
1014 . 5809 . 48272837